MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] Niesluszny ban
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego : tralalalask
Jesteś recydywistą?: tak, dostawałem kiedys na starszych serwerach bany za uzywanie huzuni
Dlaczego chcesz dostać unbana: poniewaz ban byl niesluszny(taaa,wiem ze pewnie nie to mialem napisac,ale 1 raz robie skarge na policjanta)
Treść Bana: w tresci bana pani 1Julia1 napisała o powodzie,,przyznania sie do cheatow" i wyryte jak cham wyslala linka https://scr.hu/awdz3A banowanie na sile, cos napisze zlego to od razu ban forewer szkoda gadac na ta policje
Serwer: minefox
Cytat z regulaminu: 8.Użytkownikowi zabrania się pod rygorem całkowitej blokady konta posiadania lub korzystania z wszelkich modyfikacji gry ułatwiających rozgrywkę na serwerze (np. Huzuni, Nodus, Xray nie dotyczy OptiFine oraz Rei's Minimap). Przyznanie się do ich używania jest równoznaczne z ich używaniem.
Wbiłam na tryb i od razu na powitanie twoje słowa. Było wiele więcej bluźnierstw z twojej strony przed twoim banem i tekstów typu "Offam nie banuj".
Jakie banowanie na siłę?
Wchodzisz na serwer = Akceptujesz regulamin
Łamiesz regulamin = Ponosisz konsekwencję
Nie rozumiem Twojego problemu. Nie słuszny ban? No nie powiedziałabym. W powodzie bana bardzo często daję to, za co zbanowałam. (Screenshot)
Polecam zapoznać się z regulaminem a prośbę o ub odrzucam.
Witaj Graczu. Twoja prośba o odwołanie od bana została rozpatrzona negatywnie. Dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.

[Obrazek: image.php?di=AUVY]

Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.

Pozdrawiamy,
Administracja serwera
Przekierowanie