06-June-2017, 16:04:17
06-June-2017, 16:17:24
Jedno wielkie pytanie - po co? Samochody masz na BrutalLife i niech tam pozostaną. Creative jest przeznaczony do kreatywnego przelania swych budowli na działkę, czasem chwalenia się nią, ewentualnie prowadzenia jakiejś "fabuły" związanej z ów budowlą. Powodowałoby to wiele bugów, związanych z wersjami oraz po prostu nie pasowałoby to do klimatu Creative. Chcesz samochody? Idź na BrutalLife. Chcesz samochody + budowanie? Idź na RealLife. Ostatecznie - na NIE.
06-June-2017, 18:42:25
po to żeby było ciekawiej chyba pisałem -.-
06-June-2017, 22:58:38
Niee no Bez sensu Creative to tryb gdzie się a nie jeździ samochodami jak chcesz se pojeździć to na BrutalLife.
Na Creative jakoś ciekawiej nie będzie poprzez te samochody.
Zdecydowanie NIE
Na Creative jakoś ciekawiej nie będzie poprzez te samochody.
Zdecydowanie NIE
07-June-2017, 06:38:22
to co napisałeś jest bez sensu dlaczego...? nie zmuszajcie mnie do grania na jakimś innym trybie,ja chce żeby ulepszyć to creative skoro jesteś na nie to napisz po prostu ''jestem na nie'' a nie w dodatku denerwować mnie -.-
07-June-2017, 07:00:00
To że coś chcesz, nie znaczy że od razu będzie to dodane.
Po co ma pisać ,,na nie", skoro lepiej jest wyrazić swoją opinię i poprzeć ją argumentami.
,,w dodatku denerwować mnie" - Jeśli denerwuje Cię negatywna opinia ludzi o twoim pomyśle to najwyraźniej to forum nie jest dla Ciebie.
Oczywiście pewnie dostanę minusa bo jak ja w ogole śmiałem negatywnie skomentować twój wątek nasz królu i władca...
Pozdrawiam, Batman
Po co ma pisać ,,na nie", skoro lepiej jest wyrazić swoją opinię i poprzeć ją argumentami.
,,w dodatku denerwować mnie" - Jeśli denerwuje Cię negatywna opinia ludzi o twoim pomyśle to najwyraźniej to forum nie jest dla Ciebie.
Oczywiście pewnie dostanę minusa bo jak ja w ogole śmiałem negatywnie skomentować twój wątek nasz królu i władca...
Pozdrawiam, Batman
07-June-2017, 08:17:23
totalna glupota.
07-June-2017, 08:17:35
Wiadomość wygenerowana automatycznie !
![[Obrazek: image.php?di=4GHV]](http://mineserwer.pl/uploadzdjec/image.php?di=4GHV)
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!