MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: (Pomysł)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam, dzisiaj chciałbym wam przedstawić mój pomysł na temat WvsP I, fajnie by było jakby było podobnie do WD czyli, na początku by się głosowało na daną mapę. Dlatego bo na np. jakiejś mapie nie mogę znaleźć wody a przez przypadek wybrałem alchemika i co mogę zrobić? No nic bo niema wody = niema potek, na daną mape by się wybierało jaką sie chce postacią zagrać. Ja osobiście już nie raz zrobiłem taki błąd, jeśli podoba ci się to napisz. To wszystko ode mnie ja konczę EnQa
Od siebie dodam, że na każdej mapie w vs p I jest woda ..
Co do pomysłu to jestem na neutral..
Wtedy pewnie grało by się cały czas na jednej mapie..
Powiem wam tylko jedno nie proście o to. Jest tak na wd i co ?... do znudzenia Karaiby. Wątpię żebyście chcieli grać calymi dniami na tej samej mapie.
Zgadzam się z Grześkiem, pomysł jest spoczko ale skutkowało by to graniem przez cały czas na jednej mapie. Na WD szczerze bym wolał żeby był taki sam system jak na w vs p, bo faktycznie są tylko non stop te Karaiby... A jak mam ochotę zasmakować starych czasów i pograć na Królestwie to mogę sobie tylko chcieć.
Neutral
Jestem na nie.
Powód:
WvsP to WvsP. Nie chodzi o to, żeby jeden tryb był podobny do drugiego. Na WD głosujesz. Na WvsP nie głosujesz. Tryby powinny sie różnić, a nie przypominać siebie nawzajem.
więc odrzucone przez użytkowników Smile
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie