Witam szanownych panów i panie adminów chciałbym poruszyć wątek na temat nowej edycji (na trybie survival oczywiście). Dlaczego ? A to dlatego że na trybie gra po 10 osób. I nie jest to spowodowane nie zainteresowaniem Minecrafta'em gdyż parę osób osobiście mi napisało na tzw. prywatnej wiadomości że czekają tylko na nową edycje, ponieważ ta jest już za długo i itemy które kiedyś kosztowały 2000$ teraz można kupić za 750$ co jest dość dziwne. Osoby które niby są prawdomówne oczywiście nie oszukują ale na niestety to nie prawda, ponieważ takie osoby czują się bez karne i ciągle tworzą Mk czyli multi konta. Moim zdaniem i innych praca nad nowa edycja powinna zostać już rozpoczęta.
Potwierdzam, edycja powinna zostać zakończona. Aktualnie gra jest już poprostu "zakończona". Większość osób osiągneło to co chciało osiągnąć. Według mnie mineserwer powinien pójść śladem minefoxa lecz z przeniesieniem tylko monet, nie itemów. Pozdrawiam.
Moim zdaniem rowniez nowa edycja powinna sie rozpoczac poniewaz wiekszosc graczy juz osiognelo maksimum.
Nastepnie bardzo duzo najlepczych graczy tworzy mk i gra na cheatach i nie da sie grac w ten sposob.
Pozdrawiam.
Ja chcę żeby była nowa edycja , bo mało osób gra :-D
Nowa edycja nie jest planowana

Jak będzie w planie nowa edycja to Kalis czy Banan dadzą znać.Nwm który to wątek już o nowej edycji,ale tak jak pisali administratorzy czy pomocnicy nie bedzie na razie nowej edycji

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :
1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.
Pozdrawiamy
Administracja Forum.