MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [pomysł] zastępca gangu
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
chciałem zgłosić mój pomysł na zastępce gangu. a o to mój pomysł: chciałbym żeby w gangu mogła być 1 taka osoba, którą wyznacza właściciel (nie musi być zastępcy) i będzie miał jakieś większe uprawnienia, np. dodawanie graczy do gangu.
Niezła głupota. Po co?... Sam możesz dodawać. Wiesz czemu Grove się tak dobrze i długo trzymało? Bo były zasady, ten kto ich nie przestrzegał płacił, albo wylatywał od razu, wszyscy się lubili, jak był jakiś toxic to od razu wylatywał, i każdy wiedział, że jak wyleci to nie będzie mieć łatwo i ta taktyka na podbicie serwera się jak najbardziej sprawdziła. Po za tym byli zastępcy wypisani na homie w villi, i home był w villi, a nie na mapie, dzięki czemu było tmiejsce spotkań gangu i była to naprawde ładna budowla, która kosztowała mnie jakieś 60k więc od razu było wiadomo z jakim gangiem ma się do czynienia. Ja wyznaczyłem pare ważnych osób, które rekrutowały inne osoby, ale tak to wszyscy byli równi, dzięki czemu nie było nie porozumień w gangu "E bo on ma range wyższą ja też chce!111". Tak własnie działał Grove, więc żaden zastępca moim zdaniem nie jest w niczym potrzebny.
Przekierowanie