Witajcie.. Wiem, że RedStone jest z reguły zabroniony, lecz ja bez Redstone'a żyć nie mogę! Moje budowle z Redstone'a to nie jakieś lagujące migawki z pistonów, lecz najprawdziwsze komputery!!! Oto jeden z moich komputerów, którego zbudowałem na innym serwerze
http://zapodaj.net/23b3dc27c3614.png.html
Jak tobie dadzą komputery to inni też będą chcieli budować a po za tym chyba tam zauważyłem (comandblocki) i nimi mógłbyś banować innych graczy. Można używać redstone bloków a to że ty chcesz go to nie znaczy że go dostaniesz.
(29-April-2015 14:24:03)saibot napisał(a): [ -> ]Jak tobie dadzą komputery to inni też będą chcieli budować a po za tym chyba tam zauważyłem (comandblocki) i nimi mógłbyś banować innych graczy. Można używać redstone bloków a to że ty chcesz go to nie znaczy że go dostaniesz.
Tylko, że inni nie potrafią budować komputerów i budują tylko migawki

Command Blocki są zbędne, służyły tam tylko po to, by podawać informacje o stanie komputera na Chat'cie, więc nie będę ich używać

Chcial bys czegos co jest nie mozliwe

moze i by byl redstone ale napewno bys nie dostal dostep do cb...
Bokexali ale redstone dziala na creative.
Moze i tak... ale commandblocka ? niee... to juz jest przesada ;p prosic o cos takiego, u nas nikt z pomocnikow nie ma dostepu do cb (chyba) a on jako gracz by chcial ;p
Ludzie nawet nie umiejący budowac chca poprostu zlagowac serwery nikt nie dostanie takiego prawa. Do zamknięcia
(29-April-2015 16:01:12)Bokexali napisał(a): [ -> ]Moze i tak... ale commandblocka ? niee... to juz jest przesada ;p prosic o cos takiego, u nas nikt z pomocnikow nie ma dostepu do cb (chyba) a on jako gracz by chcial ;p
Czy ja coś pisałem o Command Blockach?!?!?
Ludzie nauczcie się czytać ze zrozumieniem -.-
Napisałem, że NIE będę używał ( a nawet potrzebował ) command blocków... -.-
(29-April-2015 16:02:53)Arih napisał(a): [ -> ]Ludzie nawet nie umiejący budowac chca poprostu zlagowac serwery nikt nie dostanie takiego prawa. Do zamknięcia
Nie do zamknięcia... -.-
Sami sobie zobaczcie co już buduje na działce!
To w ogóle nie laguje, specjalnie nawet Glowstone postawiłem, by RedStone w nocy nie migał...
http://zapodaj.net/42e03f22989dc.png.html
(29-April-2015 16:56:59)Creepcia napisał(a): [ -> ]Lagilagilagilagilagi
Nie będzie żadnych lagów...
Po to jest używany Glowstone....
Mówicie o lagach, a serwer czasem sam lagi ma tak ogromne, że grać się nie da i cofa Ci 20 bloków....