MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Paralizator
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Chciałem zgłosić mój pomysł na nowa broń. Paralizator można było by użyć na 2 kratki od gracza. Porażony dostanie efekt spowolnienia i ociemnienia. Tylko policja mogła by go uzywać na przestepcach co 30s.
Też miałem taki pomysł tylko że na GTA ... Robiłem plugin na tą broń lecz nie skończyłem go Sad a teraz nawet niewiem gdzie go ma xD pewnie usunąłem ;(

Sam projekt spoko lecz to nadal tylko projekt Smile Chodź gdybym taki projekt robił to nie dodawał bym tych 30 sekund lecz po prostu 3 które oznaczały by przeładowanie Smile Na 2 kratki? Dałbym na 5... Sam projekt spoko lecz niestety bez pluginu.
moim zdaniem 3/10
Takie takie może być można by było zrobić żeby był taki efekt prądu na porażonym graczu

7/10
Pomysł na razie wygląda miernie, opis tej broni to tylko co robi. Nie widzę tu chociaż wyglądu Texturki, screenów nie mówiąc o pluginie. Zawsze możesz Pisać w skripcie, prostsze narzędzie niż te w którym piszę się Pluginy (http://mineserwer.pl/Temat-Skript-0-Pora...ielonych).
Fajna broń coś jak zeus w csie. Fajne to Wink To nie jest wcale jakaś sztuka napisac coś takiego w crackshocie...
oczywiście że nie bobski z crackshotem sobie poradzą bo to plugin prosty jak drut, jednak sam pomysł jest dosyć przeciętny. Niż użyjesz paralizatora dostaniesz 2 strzały z shotguna na łeb i tak się skończy twoja przygoda Tongue
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie