MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Prośba o ostrzeżenie/zbanowanie gracza Adam261104t
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witajcie, ostatnio pewien gracz o nicku Adam261104t mnie "napastuje"
Ciągle spamuje mi na /MSG i mi grozi O.o!
Chciałbym by ktoś go ostrzegł lub tymczasowo zbanował...
Nie dość, że spamuje to jeszcze ortografii nie zna
http://zapodaj.net/7278df734396e.png.html
Co prawda spamuje, ale ty nie jesteś gorszy bo obrażasz...
No troszkę w tym prawdy, na początku go ostrzegałem, lecz nie docierało... a ja nerwowy Tongue
Phahahha... Wiesz , że są wieksze szanse , ze ty dostaniesz bana za obraze, niż on za ten spam ?
(29-April-2015 14:25:10)Artair napisał(a): [ -> ]Phahahha... Wiesz , że są wieksze szanse , ze ty dostaniesz bana za obraze, niż on za ten spam ?

Nie sądzę? Ostrzegałem go wiele razy.. On mnie wyzywał od "suk, prostytutek, kurw" więc raczej nie widzę tu żadnej sprzeczności.. -.-
A czy masz ss tego gdy cie wyzywal od "su* prostytutek kur*" wszystko moze byc zmyslone ;p nie wszystko to co pisza gracze jest prawda...
(29-April-2015 15:48:45)Bokexali napisał(a): [ -> ]A czy masz ss tego gdy cie wyzywal od "su* prostytutek kur*" wszystko moze byc zmyslone ;p nie wszystko to co pisza gracze jest prawda...

Niestety nie bo nie zdążyłem zrobić, bo serwer padł ( jak zawsze.. ciągle laguje -.- ) Ale uwierzcie mi na słowo.. :/
Powinien dostać bana i tyle a jak nie masz ss to nie dostanie takie reguły he Big Grin
Gracz ukarany, zamykam!
Przekierowanie