MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Fidget Spinnery :D
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witajcie! Big Grin
Jak wiecie ostatnio jest wielka moda na fidget spinnery.
Więc postanowiłem stworzyć "zabawe" gdzie chwalimy się swoimi spinnerami Big Grin
Chodzi tu o to, że osoba niżej ocenia spinnera wyżej i daje swoje zdjęcie spinnera

może być z neta (takie same/bardzo podobne) lub z realu

Więc ja zaczynam:

Mój pierwszy spinner Big Grin

[Obrazek: image.php?dm=I2I0]
Bardzo fajny spinner ;p 9/10

Mój 3 spinner ze światłami led (zdjęcie z neta):
[Obrazek: image.php?dm=7HAC]

P.s uwielbiam spinnery ze światełkiem xD
@Edit: Miłej zabawy ..
@up
Karolu, klikasz prawym na zdjęcie i klikasz 'Szukaj grafiki w google'
I wychodzi kto z neta bierze a kto nie Tongue
@topic
Według mnie bezużyteczne.
Nie rozumiem tej mody, według mnie te całe ''spinery'' są najzwyczajniej w świecie głupie. Oczywiście nie dla wszystkich - moja opinia, moje zdanie. Wykorzystywane są m.in. do rehabilitacji osób upośledzonych umysłowo, a ludzie wykorzystują to do zabicia czasu/nudy. Bodajże miałem to 2 minuty w rękach, naprawdę nic nadzwyczajnego Tongue.

Co do samego wątku - miłej zabawy Smile!
@KaroLxMiszczU: Ale przecież jest mowa że można brać z neta ;p
Cytat:
"może być z neta (takie same/bardzo podobne) lub z realu"
Wg. mnie te zabawki są bez sensu :v Kilka osób w klasie to ma. Ciągle się tym bawią i bawią, nawet na lekcjach. Pokręciłem z tym dwa razy i nic fajnego. Zgadzam się w @up2. No oczywiście każdy ma o tym inne zdanie.
Fidgety sa fajne Wink
Fidget Spinnery to plastik który się kręci Tongue Ostatnio dostałem nim po głowie, ale to inna Bajka. Lepsze od tych fidget spinnerów są Bey Blade. @Topic: To mój spinner:

[Obrazek: search?view=detailV2&ccid=4q1%2b...edIndex=28]
@up Ta, pamiętam modę na Bey Blade, moim zdaniem Spinnery... Są spoko, ale do Beye były chyba lepsze. Pamiętam, że ja zapoczątkowałem na nie modę w mojej szkole bo jako pierwszy takiego przyniosłem. Miałem nawet oryginalnego pegasa Smile Do dziś go mam i jeszcze parę innych beyów. Bardzo fajne były te zabawki, chodzenie do kumpli i wojny tych "kręciołków" na takiej plastikowej arenie Smile
@topic Spinnera jeszcze nie mam i nie wiem, czy opłaca mi się go kupić.
Stron: 1 2
Przekierowanie