Chodzi o to, że Lotnisko można wykonać przechodząc przez ogrodzenie od razu do samolotu. Bariera, która nie pozwala wyjść za mapę, po wejściu w nią teleportuje na ogrodzenie przez co z łatwością możemy przejść przez ogrodzenie i wykonać quest.
Kordy tego miejsca: x: 790 z: 920
Ss:
https://zapodaj.net/447817703c689.png.html, https://zapodaj.net/a384824d7f7ed.png.html (Gracz nie wykorzystuje błędu, pomógł pokazać miejsce teleportacji przez barierę)
Questa nie zrobisz, możesz co najwyżej tylko podnieść mapę, co nie zmienia faktu, że bug do naprawy.
(31-May-2017 13:04:41)UrbanSniper napisał(a): [ -> ]Questa nie zrobisz, możesz co najwyżej tylko podnieść mapę, co nie zmienia faktu, że bug do naprawy.
Można wykonać w ten sposób quest, wystarczy zaliczyć kolejną część zadania i się wrócić.
I tak i nie, bo to zadanie jest w 4 etapach:
1. Odnajdź lotnisko - zalicza po teleportacji na lotnisko
2. Odnajdź sale odpraw - zalicza po przejściu przez bramkę z użyciem karty i nie ma możliwości powrotu
3. Odnajdź samolot
4. Dostarcz mapę do Roberta
Jedyna opcja na wykorzystanie tego buga to przejście przez bramkę w sali odpraw - zaliczenie 2 etapu, zabicie się i ponowna teleportacjia na lotnisko, tylko po co to robić? Skoro udało się przejść przez bramkę to dalsza część zadania powinna być bułką z masłem.

@up: nie pisz głupot jeśli się nie znasz...
@temat: tak jest to bug. Skąd to wiem xD? Kiedyś gracz użył tego buga. Poszedł tam gdzie na ss (ja za nim po cichu by zdobyć dowody na skargę i przy okazji zgłosić buga). Przeszedł przez ogrodzenie i wykonał questa nie robiąc tego wszystkiego co napisał @up... Hmmm... Teraz pomyślicie gdzie ta skarga i zgłoszony bug xD. Dzień za dniem nauki i jakoś to minęło... Zapomniałem o wydarzeniu a ss usunąłem (zawsze usuwam zbędne ss po upływie tygodnia)
Więc bug można wykorzystać do potrzeb własnych.
P.s Gz karambita ;p
(31-May-2017 18:31:16)UrbanSniper napisał(a): [ -> ]I tak i nie, bo to zadanie jest w 4 etapach:
1. Odnajdź lotnisko - zalicza po teleportacji na lotnisko
2. Odnajdź sale odpraw - zalicza po przejściu przez bramkę z użyciem karty i nie ma możliwości powrotu
3. Odnajdź samolot
4. Dostarcz mapę do Roberta
Jedyna opcja na wykorzystanie tego buga to przejście przez bramkę w sali odpraw - zaliczenie 2 etapu, zabicie się i ponowna teleportacjia na lotnisko, tylko po co to robić? Skoro udało się przejść przez bramkę to dalsza część zadania powinna być bułką z masłem. 
Nie sprawdziłeś, nie mów że tak jest...
(31-May-2017 18:55:41)TrooxPL napisał(a): [ -> ]@up: nie pisz głupot jeśli się nie znasz...
@temat: tak jest to bug. Skąd to wiem xD? Kiedyś gracz użył tego buga. Poszedł tam gdzie na ss (ja za nim po cichu by zdobyć dowody na skargę i przy okazji zgłosić buga). Przeszedł przez ogrodzenie i wykonał questa nie robiąc tego wszystkiego co napisał @up... Hmmm... Teraz pomyślicie gdzie ta skarga i zgłoszony bug xD. Dzień za dniem nauki i jakoś to minęło... Zapomniałem o wydarzeniu a ss usunąłem (zawsze usuwam zbędne ss po upływie tygodnia)
Więc bug można wykorzystać do potrzeb własnych.
P.s Gz karambita ;p
Dzięki

Ta na poprzedniej edycji też był

Hehe. "Też zapomniałem zgłosić" Przyps.
lotnisko naprawione - w sumie nie poprzez zabezpieczenia samego lotniska tylko wymuszenie przechodzenia przez bramke bezpieczenstwa
przetestujcie czy wszystko smiga jak nalezy i dajcie znac w watku