Witam, zgłaszam się i się pytam czy tu tylu jest dzieci jako Pomocników? Napisałem "ból dupy" "dziecko" "podstawówka?" i dostałem bana za obrazę a jak się spytałem na jakiś innych kontach to zamiast odpowiedzieć to od razu siup znowu ban, pozdro 600 dla tych dzieci
Hmm???
A kto cię zbanował i jaki jest powód
Powód : "Obraza Pomocników" a zbanowało mnie jakieś dziecko z podstawówki, nie pamiętam nicku jakiś Pvrih czy coś takiego
"dziecko podstawowka" liczy sie dla administratora (pomocnika) jako obraza ktora kieruje sie do niego, do tego piszesz "czy tu tyle jest dzieci jako pomocnikow" pomysl pierw co piszesz a potem pisz
Pomocnik mial prawo ci za to dac bana, nastepym razem zachowaj sie jakos
No okej ale placze ze smiechu jak takie cos widze, na mnie jak ktos powie dzieciak to nie robie z tego afery a wrecz sie smieje i cisne po nim tez xd
To nastepnym razem, nie (cisnij) po pomocniku, bo to sie zle moze skonczyc jak sam zobaczyles

Tak tylko, że za takie słowa powinno być ostrzeżenie a nie ban, pozdrawiam... I on zaczął mnie wkur*iać a nie ja go

Administracja ma prawo banować za obraze , a to najwyraźniej było kierowane do niego .
(28-April-2015 16:09:19)GramNaCzitach napisał(a): [ -> ]No okej ale placze ze smiechu jak takie cos widze, na mnie jak ktos powie dzieciak to nie robie z tego afery a wrecz sie smieje i cisne po nim tez xd
Administrator nie może cisnąć po graczach dlatego "obroną " był ban, następnym razem zapoznaj się z regulaminem, nie odpowiada ci administracja - nie graj.