MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Może nowa edycja?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Chciałbym abyście pomyśleli nad tematem nowej edycji na survival mineserwer.pl, ponieważ na tym trybie gra 10/20 osób w godzinach szczytu. Od nowej edycji więcej osób by zaczęło grać. Teraz ponoć tyle jest ex itp. a nikogo na pvp z takimi itami nie ma. Proponował bym zrobić nową edycje 1 Czerwca bo ta się zaczęła pod koniec czerwca.
PS. Przemyślcie moją prośbę..
W ciągu 4 dni nie zrobimy nowej edycji, to nie jest na pstrykniecie palcem. Na mineserwer i rowniez statystycznie na serwerach minecraft spadła liczba osób, dlatego również mało jest na sv.
Jak najbardziej, wiele graczy chciało by już nową edycje. Uważam że najlepiej by było ją zrobić w czasie wakacji, ponieważ teraz przed wystawieniem ocen dużo os. nie ma czasu na gre. Pozdrawiam
(27-May-2017 20:21:01)Kornelia napisał(a): [ -> ]W ciągu 4 dni nie zrobimy nowej edycji, to nie jest na pstrykniecie palcem. Na mineserwer i rowniez statystycznie na serwerach minecraft spadła liczba osób, dlatego również mało jest na sv.
W tym temacie chodzi głównie o survival, mało osób tam gra bo ta edycja upadła juz ze 2 mies. temu możliwe że spadek aktywności na serwerach MC oraz na Mineserwer jest jednym z powodów małej aktywnośći na Sv, ale większym powodem tego jest poprostu upadek edycji. Zauważ że ty sama jak i ja nie gramy juz na Sv więc nie ma co zwalać tego na spadek aktywnosci na serwerach Wink

Jestem za nową edycją, a raczej za zaczęciem jej planowania.
Nie gram, bo ludzie z którymi kiedyś grałam mają inne zajęcia, nie ze względu na brak ludzi na sv.
Jeśli miałaby pojawić się nowa edycja napewno powstanie wątek na ten temat.

Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie