MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] Proźba o unbana ze względu nie wyjasnienia i bez sprawdzenia oskarżonego
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego :Bartekg1111
Jesteś recydywistą?:Nie
Dlaczego chcesz dostać unbana:Ponieważ wyszedłem z serwera aby popatrzeć coś mojemu sąsiadowi gdy wchodzę na serwer pisze że jestem zbanowany i dlatego że zapraszam kolegów na serwer,dałem mojemu bratu krylion456 na surwiwalu stare demo i pomogliśmy zamienić stare demo na nowe
Treść Bana:Zostałeś zbanowany na zawsze za cheaty regulamin złamany nikt mnie nie sprawdził a już dają bana
Serwer:Minecraftowo.pl
Administracja nie ma obowiązku sprawdzać jeśli widzą cheatera.

PS.Pisze się wyszedłem.
(27-May-2017 15:08:32)Igorro88 napisał(a): [ -> ]Administracja nie ma obowiązku sprawdzać jeśli widzą cheatera.

PS.Pisze się wyszedłem.

ale chodzi o to że ja nie mam cheatow
a mnie zbanowali
Mógłbyś proszę zamieścić w tym wątku screenshota tego bana? Pozwoliłoby nam to wywnioskować kto Cię ukarał.
(27-May-2017 15:25:54)VeXeLeQ napisał(a): [ -> ]Mógłbyś proszę zamieścić w tym wątku screenshota tego bana? Pozwoliłoby nam to wywnioskować kto Cię ukarał.

okej

(27-May-2017 15:25:54)VeXeLeQ napisał(a): [ -> ]Mógłbyś proszę zamieścić w tym wątku screenshota tego bana? Pozwoliłoby nam to wywnioskować kto Cię ukarał.

juz dodałem zdjęcie
Dostałem skargę na Ciebie, że posiadasz aurę, dostałem również nagranie jak się bijesz. Po obejrzeniu filmiku zostałeś zbanowany bo stwierdziłem u Ciebie wspomagacze.
(27-May-2017 15:50:39)DJHydrantPL napisał(a): [ -> ]Dostałem skargę na Ciebie, że posiadasz aurę, dostałem również nagranie jak się bijesz. Po obejrzeniu filmiku zostałeś zbanowany bo stwierdziłem u Ciebie wspomagacze.

Powiedz mi kto a tak wo gule daj ten filmik mi tu a poza tym mam szybkiego neta i nawalam w myszkę jestem za tym abyś wysłał nam ten filmi a nie pomyślałeś aby mnie pierw sprawdzić?
Administracja serwera nie ma obowiązku sprawdzać podejrzanych o cheaty graczy.
Jeśli widzimy cheaty, nie sprawdzamy, a już w ogóle jeśli to jest na filmie. Raczej nie myślisz, że poda osobę która Cię zgłosiła, to nie jest w ogóle istotne.
Dowodów również nie musimy dostarczać.

Witaj Graczu. Twoja prośba o odwołanie od bana została rozpatrzona negatywnie. Dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.

[Obrazek: image.php?di=AUVY]

Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.

Pozdrawiamy,
Administracja serwera
Przekierowanie