MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Na Trybie WD są sami cheaterzy i admini nie reaguja
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam, mam nick dragon05 i chcialbym złożyć skarge na administracie że nie interesuje sie trybem WD i wogole na nim nie grają. Cheaterzy bardzo psuja gre np: -chodza po wodzie
-mają anty knocki
-killaura.
Dzisiaj 27.05.17r wbil na WD Amon320 (helper czy pomocnik nwm) i okazalo się że zamiast banować cheaterów ma sojusz z nimi i im pomaga (faworyzuje).
Tak jak juz wczesniej wspomnialem admini nie wbijaja. Nie ma jak grać i dla tego wojownicy dusz ten tryb jest tak naprawde pusty ponieważ ludzie od niego odeszli .... Gram w WD od poczatku i pamietam jak admini sie interesowali tym i było multum graczy. Nie wiem dlaczego chb jest z 10 adminow i nikt wogole nie wchodzi na serwer? Moze trzeba pomyslec o rekrutacji... Wiec bardzo prosze spełnijcie moja prosbe i zaainteresujcie sie tym trybem bo naprawde szkoda by sie zmarnowal.
Tyle odemnie.[/font][/align]
Administracja nie są robotami, nie będą siedzieć 24/7 na jednym trybie.

Co do wspomnianej przez ciebie rekrutacji: http://mineserwer.pl/Temat-Rekrutacja-Po...#pid248046

Zawsze możesz nagrać cheatera i złożyć na niego skargę. Co do faworki wspomnianej wyżej, daj jakiś dowód w postaci filmu, ss, że faktycznie taka jest.
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie