MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Znikające itemy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Wczoraj dnia 26.05.2017 Wymienilaem sie przedmiotami GTA --> RPG dostalem od koksuzlodu Korone siwatla, buty ze smoczej kosci, nogwaice z otchlani na atak, klate z otchlani na hp, magiczne anielskie ostrze, x2 demoniczny rubin.
Na oferty Wystawilem Miecz, Napiersnik, Spodnie, Demo rubin i jeden miecz juz mialem wystawiony.
Dzis o godzinie 13 wchodze na serwer RPG i patrze ,ze ktos cos kupil no dobra super mieczyk za 71k sie sprzedal, ale 3itemy zostaly na rynku: Miecz, Spodnie, DemoRubin
Znikl Mi napiersnik z otchlani!
Na dzialce niema, nie dawalem nikomu, nie ma w enderze, nie ma na poczcie, nie ma na ofertach, nie ma w plecaku!
Prosze o pomoc..
A masz jakieś dowody na to że posiadałeś te itemy? bo inaczej wątpię żeby itemy zostały przywrócone do twojego konta
Temat wielokrotnie wałkowany na forum + ta informacja:
http://scr.hu/66gw/nx3h3

Z racji specyficznego pluginu może, ale nie musi działać wystawienie przedmioty na oferty.
(27-May-2017 22:01:56)Piotrovsky napisał(a): [ -> ]Temat wielokrotnie wałkowany na forum + ta informacja:
http://scr.hu/66gw/nx3h3

Z racji specyficznego pluginu może, ale nie musi działać wystawienie przedmioty na oferty.

Ale patrzyłem upewniałem się wielokrotnie..

(27-May-2017 21:50:19)sajmon66 napisał(a): [ -> ]A masz jakieś dowody na to że posiadałeś te itemy? bo inaczej wątpię żeby itemy zostały przywrócone do twojego konta

Mam nadzieje ,że osoba z którą się wymieniałem będzie posiadała dowody.
Nie ma tu żadnego błędu, dowody też nic tu nie dadzą. Jest jasna informacja o tym, że nie należy wystawiać ich na sprzedaż.
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie