MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Hasło na zapomniane konto
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam,
tak jak w temacie. Otóż to było tak:
Brat ustawił mi na konto inny e-mail i potem zobaczył komendy i postanowił się pobawić nimi i zmienił hasło e-mailem. Na tym koncie nie jest nic wartościowego, nie pisałbym tego tematu, gdyż jestem do tego konta zbyt przywiązany i mam tam spory lvl na Wojownicy Vs Potwory, a wiecie, nie mam
zamiaru innego konta robić bo to byłoby MultiKonto. Proszę o jak najszybsze odpowiedzi czy miałbym szanse te konto odzyskać. Z góry dziękuje.

PS: Proszę mi nie pisać typu: ,,Jak nie dopilnowałeś brata to teraz masz za swoje'', ,,Mogłeś kupić sobie jakieś boskie itemy'', I tym podobne.
Cześć,
Wszystkie sposoby na odzyskanie konta masz tutaj -> http://mineserwer.pl/Temat-Straci%C5%82e...formacjami
Cytat:Brat ustawił mi na konto inny e-mail i potem zobaczył komendy i postanowił się pobawić nimi i zmienił hasło e-mailem.
Użyj sposobu z e-mailem. Jeśli nie znasz go (e-mail np. brata) to poproś go o podanie.
Potem zmień e-mail komendą.
Anty no ale o to chodzi, że mój brat ma obecnie 7 lat i on nie zrobił swojego bo on nawet nie ma tylko losowy e-mail
W takiej sytuacji nie możemy pomóc, trzeba znać email.

Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie