MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Odchodzę
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Cześć!

Chciałbym was tylko poinformować, że już mnie nie znajdziecie prawdopodobnie na serwerze, jak i na forum. Moja przerwa od forum i minecrafta (roczna) była za długa. Odeszło w ten czas za dużo osób (tomek,mrrayq, i inni). Na serwerze nie byłem już około 2 miesiące, nawet minecrafta nie mam zainstalowanego.

Możliwe, że raz na miesiąc, tak jak to robię teraz wejdę na chatboxa i napiszę ,,cześć" po czym wyjdę jak zawsze, ale to jest mało prawdopodobne.
Miło mi się z wami pisało, z niektórymi grało, ale wszystko kiedyś się kończy, cieszę się, że mogłem jakąś cegiełkę postawić na tym forum, ponieważ pół procent postów są moje, a to naprawdę dużo.

Żegna Naczelny Polski Brąz V
Szkoda, że odchodzisz. Mimo że te wątki (pożegnania) są niedozwolone, bo "pewnie" po tygodniu się wraca, ale cieszę się, że dobrze się czułeś z nami na forum. Że zdołałeś przetrwać to "apogeum", że tak powiem. Może kiedyś jeszcze wrócisz... 3maj się. Papa.
"Oni zawsze wracają" ~ najprościej tak to sobie tłumaczyć VeX Big Grin

A co do samego tematu to i nawet Twoje PW placek czytałem i szkoda mi po prostu słów by na nie odpisywać. To co kiedyś było, to ma małe szanse na powrót a jak już to praktycznie zerowe... Cóż każdy kiedyś musi przeżyć ten moment gdzie kończą się przyjemności i czasy, które kiedyś się przeżyło będąc totalnym "dirtem" w grze, ale są i z tego plusy w późniejszym etapie tylko trzeba je dostrzec Wink

Wątek zostawiam gdzie jest do końca dnia, potem go daję tam gdzie jego miejsce.
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie