MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] [UNBAN] AllaHS
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Nazwa użytkownika zbanowanego : AllaHS.
Jesteś recydywistą?: Nie.
Dlaczego chcesz dostać unbana: Chce dostac unbana pozniewaz na SB+ nie znalazlem regulaminu, ze nie wolno afczyc przy golemiarkach i nie wiedzialem o tym. Po 2 w tresci bana pisze ze to moje multi konto lecz tak nie jest poniewaz to bylo moje jedne jedyne konto.
Treść Bana: ,,Za multikonta robione do afczenia przy golemiarkach''.
Serwer: Mineserwer.PL
5.Nieznajomość regulaminu nie zwalnia z jego przestrzegania.
Ale na SB+ nie maa regulaminu zeby moc sie z nim zapoznac.
Cytat: "w tresci bana pisze ze to moje multi konto lecz tak nie jest poniewaz to bylo moje jedne jedyne konto."
Niestety słowa niepoparte​ dowodami to puste słowa. Możesz tutaj nawymyślać historii niewiadomo skąd wzięte, ale nikt ci nie powinien uwierzyć. A usprawiedliwienie typu: "nie wiedziałem że nie wolno" jest co najmniej niewystarczajace. Niestety musisz się liczyć z możliwym odrzuceniem prośby o ub.
@up
A może sprawdzić IP gracza i tego konta. Jak znajdzie się takie drugie to miał jak nie to ma zmienne albo pisze prawdę.
Cytat:Ale na SB+ nie maa regulaminu zeby moc sie z nim zapoznac.
Ogólny regulamin masz na forum. Nieznajomość go nie zwalnia Cię z jego przestrzegania.
Jeśli nie wiedziałeś czy możesz daną rzecz zrobić, mogłeś zapytać moderatora (na SB+ często przesiaduje Spinning1) lub też wejść na TeamSpeak/forum, gdzie otrzymałbyś szybko odpowiedź.

Cytat:Po 2 w tresci bana pisze ze to moje multi konto lecz tak nie jest poniewaz to bylo moje jedne jedyne konto.
Widocznie wykryto multikonta (np. sprawdzono IP) i Cię zbanowali. Nie ma różnicy czy to twoje multikonto, czy Ty kopałeś na AFK'u - blokada konta i tak zostałaby nałożona.

Na koniec podeślę Ci podobny wątek dotyczący kopania na AFK:
http://mineserwer.pl/Temat-Odrzucone-UNB...nie+na+afk
AllaHS to że nie znałaś regulaminu to już twój problem ....... Zawsze należy zapoznać się z regulaminem więc możesz mieć pretensje do samej siebie ^^ Polecam na przyszłość zajrzenia jednak do regulaminu bo chwila cie nie zbawi
Pozdrawiam Big Grin
A mam szanse na unbana?

Pozdrawiam
mateusz222 administracja nie robi wyjątków na odbanowania.Dostałeś go za złamanie regulaminu więc pogudź się z tym i przyjmij daną karę. Możesz się unbanować tu masz link co trzeba zrobić : http://mineserwer.pl/Temat-Szybki-UNBAN-...na-Zajrzyj

Pozdrawiam Pjona Big Grin
Raczej niestety nie,
Pozostaje ci kupić UnBana.
Stron: 1 2
Przekierowanie