Nazwa użytkownika zbanowanego : AllaHS.
Jesteś recydywistą?: Nie.
Dlaczego chcesz dostać unbana: Chce dostac unbana pozniewaz na SB+ nie znalazlem regulaminu, ze nie wolno afczyc przy golemiarkach i nie wiedzialem o tym. Po 2 w tresci bana pisze ze to moje multi konto lecz tak nie jest poniewaz to bylo moje jedne jedyne konto.
Treść Bana: ,,Za multikonta robione do afczenia przy golemiarkach''.
Serwer: Mineserwer.PL
5.Nieznajomość regulaminu nie zwalnia z jego przestrzegania.
Ale na SB+ nie maa regulaminu zeby moc sie z nim zapoznac.
Cytat: "w tresci bana pisze ze to moje multi konto lecz tak nie jest poniewaz to bylo moje jedne jedyne konto."
Niestety słowa niepoparte dowodami to puste słowa. Możesz tutaj nawymyślać historii niewiadomo skąd wzięte, ale nikt ci nie powinien uwierzyć. A usprawiedliwienie typu: "nie wiedziałem że nie wolno" jest co najmniej niewystarczajace. Niestety musisz się liczyć z możliwym odrzuceniem prośby o ub.
@up
A może sprawdzić IP gracza i tego konta. Jak znajdzie się takie drugie to miał jak nie to ma zmienne albo pisze prawdę.
Cytat:Ale na SB+ nie maa regulaminu zeby moc sie z nim zapoznac.
Ogólny regulamin masz na forum. Nieznajomość go nie zwalnia Cię z jego przestrzegania.
Jeśli nie wiedziałeś czy możesz daną rzecz zrobić, mogłeś zapytać moderatora (na SB+ często przesiaduje Spinning1) lub też wejść na TeamSpeak/forum, gdzie otrzymałbyś szybko odpowiedź.
Cytat:Po 2 w tresci bana pisze ze to moje multi konto lecz tak nie jest poniewaz to bylo moje jedne jedyne konto.
Widocznie wykryto multikonta (np. sprawdzono IP) i Cię zbanowali. Nie ma różnicy czy to twoje multikonto, czy Ty kopałeś na AFK'u - blokada konta i tak zostałaby nałożona.
Na koniec podeślę Ci podobny wątek dotyczący kopania na AFK:
http://mineserwer.pl/Temat-Odrzucone-UNB...nie+na+afk
AllaHS to że nie znałaś regulaminu to już twój problem ....... Zawsze należy zapoznać się z regulaminem więc możesz mieć pretensje do samej siebie ^^ Polecam na przyszłość zajrzenia jednak do regulaminu bo chwila cie nie zbawi
Pozdrawiam

A mam szanse na unbana?
Pozdrawiam
Raczej niestety nie,
Pozostaje ci kupić UnBana.