Twój nick z gry: krioPL
Nicki osób posądzonych: MisiekO (o, nie zero)
Najdokładniejsza data zdarzenia: Dziś, godz. ok. 17:45-17:50
Opis zdarzenia: Gracz mnie obraża.
Dowody:
http://mineserwer.pl/uploadzdjec/image.php?di=0CHZ
Sugerowany wymiar kary: Ban permanentny (za to jest chyba perm ale nie jestem pewien)
Serwer: Mineserwer.pl
Wiesz, jak ciągle piszesz do mnie ":*" ":*" ":*" to chyba mam prawo. Na pewno mam prawo xD A "gejuszku" to zdrobnienie od "geju", a jeśli jesteś tolerancyjny to powinieneś szanować gei

Poza tym, masz chyba za dużo czasu wolnego, żeby zgłaszać za takie pierdoły. I tak masz dedy od całego Brutal Life'a, więc wracaj skąd przyszedłeś, na GTA. "Gejuszku" to nie przekleństwo, to tak jakbym ci napisał "spieprzaj"

Pozdro

(22-May-2017 18:00:41)MisiekO napisał(a): [ -> ]Wiesz, jak ciągle piszesz do mnie ":*" ":*" ":*" to chyba mam prawo. Na pewno mam prawo xD A "gejuszku" to zdrobnienie od "geju", a jeśli jesteś tolerancyjny to powinieneś szanować gei
Poza tym, masz chyba za dużo czasu wolnego, żeby zgłaszać za takie pierdoły. I tak masz dedy od całego Brutal Life'a, więc wracaj skąd przyszedłeś, na GTA. "Gejuszku" to nie przekleństwo, to tak jakbym ci napisał "spieprzaj"
Pozdro 
Jeśli kiro spamił Ci, a Ty sobie tego nie życzyłeś - mogłeś mu napisać aby przestał w innym wypadku zgłosić go. Jeśli masz dowody, zrób skargę według wzoru:
Twój nick z gry:
Nicki osób posądzonych:
Najdokładniejsza data zdarzenia:
Opis zdarzenia:
Dowody:
Sugerowany wymiar kary:
Serwer:
@Topic: Jeśli dana osoba sobie czegoś nie życzy, tak jak teraz ''wyzwisk'' od ''gejuszków'' to nie masz prawa tego robić. Ukarany/a.