Zalogowałam się dziś na swoje konto w real life. Jeszcze wczoraj miałam około 5900$ w portfelu, samochód, motor, wagoniki, i diaxowe ity. Dziś OCZYWIŚCIE wszystko zniknęło z nie wiadomych przyczyn. Ostatnio na real life same błędy. Drzwi do exclusive zamknięte, w zoo i u rzeźnika nie ma zwierząt i wcześniejszy problem z prawem jazdy i dowodem osobistym. Osobiście nie mam już zamiaru grać w Real Life, ale jest to ulubiony tryb wielu graczy i warto poświęcić mu trochę uwagi ;-; [/size]
Niestety, jeśli nie masz dowodów nic nie da rady zrobić. Jak Administracja na każde zawołanie by dawała przedmioty/$$$ to gra nie miałaby sensu. Wtedy każdy gracz, bez jakichkolwiek argumentów by miał to, co akurat by chciał.
@UP
Nawet jeśli by dał dowody itemów by nie odzyskał.
Gdyż administracja nie odpowiada za stracone przedmioty.
Dowody na to że został okradziony mogły by ewentualnie przysłużyć się do ukarania
sprawcy.
Doskonałym tego przykładem jest Dinner, który został okradziony na RPG,
dał dowód w postaci filmu, sprawca został zbanowany, ale przedmiotów i tak nie odzyskał.
Chyba zmienię ogólnie server ?
Przełom w sprawie !
Okazało się że winę za to nie ponosi system tylko graczka - nuty .
W kradzieży zabrano mi prawo jazdy.
Potem zobaczyłam je na allegro. Własnie nuty je sprzedawała. I do tego chodziła w prawdopodobnie mojej zbroi ;0; .
Poza tym sprzedawała jeszcze kilka innych prawo jazd.
Pewnie itów nie otrzymam (;-

ale proszę chociaż o ukaranie graczki. (może nawet hackerki [włamała się na konto])
@up musisz zastosować się do wzoru, podać konkretne dowody i napisać osobny wątek w dziale skargi/odbanowania
Nie ma to jak żalić się i obwiniąć serwer po czym dojść do prawdy i pluć sobie w twarz bo gracz pozwolił okraść innemu samego siebie...
Skargi w dziale skargi wraz z dowodami.
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :
1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.
Pozdrawiamy
Administracja Forum.