MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Plecaki nie działają + 10 wojowników
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam, mam problem i pytanie, wchodzę sobie na serwer, a tu naglę BACH 4 plecaki nie działają!! Wszystkie nałerzały do mnie z tego 2 były VIP a 2 normalne. Co mam zrobić aby to naprawić, i czy odzyskam moje itemy? Confused

Czy quest 10 tajemniczych wojowników jest jednorazowy? Bo nigdzie nie pisze Confused A przynajmniej na ms nie piszę, a słyszałem że jednorazowy.
Tak Confused Jestem za wymianą pluginu dodającego plecaki Confused. Może to dla tego że raz zdarzyło mi się napisać mój nick od dużej litery, a on zaczyna się od małej, ALE TO NIE POWINNO ZNISZCZYĆ MI PLECAKA no kurde.
Wyrzuć i weź go z powrotem powinno
zadziałać xd .
Nie działa Confused Chodzi o to żeby rzucić go na ziemię przez "Q"
Wątek do zamknięcia bo dzisiaj rano sobie wchodzę, a badpacki działają Smile. Tylko fajnie by było gdyby ktoś odpowiedział mi czy 10 wojowników jest jednorazowy.
Na 98% jestem pewny że jednorazowy xd
OO super i znowu mi badpacki nie działają Sad
te plecaki to zagadka, pisałem Wam że nie wiadomo przez co się buguje a poźniej same naprawiają - może ktoś z Was sam do tego dojdzie bo testujecie je częściej niż ja Smile Proponowałem ich wycofanie ale nie chcieliście.

I tak quest jest jednorazowy.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie