Cześć !
Tutaj piszemy co robimy w każdej turze .
Ja pierwszy:
1-Kopie 100 melonów , kopie stak drewna , kopie 64 zelaza i 64 zlota .
2-Craftuje itemy , zaklinam je , ide na srodek mapy .
3-Walcze w obronie kamienia dusz .
4-Bawie się alchemią
5-Zabijam wrogów .

Jest już coś podobnego na forum, Grafik WD. Zresztą mało rozpisane, takie nudne...
(26-April-2015 19:39:07)lamaxdgg napisał(a): [ -> ]Jest już coś podobnego na forum, Grafik WD. Zresztą mało rozpisane, takie nudne...
Soory nie wiedziałem

Przydaloby się coś ciekawszego.... Tak jak @UP troche nudne, Moze zrob ciekawsze.
Cóż, przynajmniej jest w off-topie...
Dobra tam, piszcie sobie wasze strategie. Mojej nikomu nie powiem :) (cicho lama i sky!)
Creepcia obserwowałem cie na WD xD
Podobny temat już istnieje, co ważniejsze jest dużo lepszy od tego.
A oto moja strategia
Początek gry wybieram górnika idę do kopalni złota kopie 2 staki złota.
Wracam do bazy zmieniam klasę na ninje i przyzywam ity.
Zbieram melony i jeśli coś zostało to pszenice na chlebek.
Idę na środek zabijam gracza który ma najwięcej boskich przedmiotów.
Jeśli udaje mi się zebrać przedmioty chowam je na zapas a z diamentów robię zbroje.
Następnie zabieram przepalone złoto i robię z niego koksa oraz potki siły i regeneracji jeśli mam czas to i potki szybkości.
Wybieram drużynę do ataku i po cichu zakradam się na ich spawn
Atakuje po udanym ataku chowam się na na wysokim punkcie gdzie wypijam kolejne potki i wracam do ataku.
Podczas mojego ataku nie rozwalam kamienia dlatego też biorę ze sobą zaufanego gracza i on rozwala
I tak do wygranej :>
Czempion nie przewidziales tego ze jak idziesz na srodek moze cie ktos zabic? :> I wszystko od nowa musisz zbierac
Ja tam zawsze lecę na pałę. Albo wytrawam albo zginę nie mam ochoty się bawić z potami :> mimo tego że taka strategia jest najbardziej skuteczna.