Twój nick z gry: kiroPL
Nicki osób posądzonych: CreepyStar, IziItems15, SilentGuardian
Dokładna data zdarzenia: Wczoraj, godz. ok. 17:00-19:00
Opis zdarzenia: Gracz przyznaje się do wykorzystywania multikont do ułatwienia sobie gry.
Dowody:
http://screenshot.sh/mKPDzvo72AWHG
Sugerowany wymiar kary: Ban permanentny
Serwer: mineserwer.pl
Mk sa dozwolone I nie ma w tym nic zlego...
Czy mógłby ktoś w końcu rozpatrzeć tą skargę na mnie?
Dowody, które przedstawił Ziemniook87 nic nie wnoszą do skargi i nie przedstawiają żadnych, ale to żadnych dowodów na moje rzekome bugowanie. ss gdzie napisałem, że jest coś takiego jak zmienne IP jest wyrwany z kontekstu. Nigdy nie zmieniałem IP i możecie to sprawdzić. Co do podejrzenia, że robię sobie banki na multi kontach, to to też Admin może z tego co wiem sprawdzić. Co do ss mojej roznowy z KiroPL to nie chodziło o to, że robię mk dla kasy, tylko dla zabawy i trolowania graczy, bo chyba o zabawę tutaj chodzi. Pamiętam, że na koncie SilentGuardian zrobiłem 2 razy wschodni i chyba 1 raz zachodni. Możecie to sprawdzić. Zdobyłem z tego dodatkowy 1 k $, jeśli za takie coś miałbym mieć bana to bym się załamał, bo to chyba żadne ułatwienie gry co nie? Tak czy siak, jeśli mam coś wyjaśnić jeszcze to napiszcie, z chęcią wbije na tsa pogadać. Pozdrawiam serdecznie!!!

Że napisałeś że nie robisz tego dla kasy? Nikt ci nie uwierzy ;p Musisz mieć dowody...
A po drugie jak chcesz mieć mulciaki to musisz spytać się admina bo inaczej dostaniesz bana...
Cytuję:
"2.Użytkownik ma możliwość zarejestrowania jednego konta na 1 adres IP, jeśli na jednym łączu gra więcej niż jedna osoba użytkownik winien bezwzględnie zgłosić ten fakt administratorowi forum w celu uniknięcia blokady wszelkich jego kont. W przypadku wykrycia multikont administracja zbanuje każde z nich, w przypadku tworzenia kolejnych konta na serwerze również będą mogły zostać zbanowane!"
Troox, to że nie robię tego dla kasy da się sprawdzić. Wystarczy, że Szybki Banan sprawdzi konta podane w skardze i jakie były robione z nich banki/zadania, cała sprawa jest do wyjaśnienia

Na ss, który podesłał Kiro, przyznajesz się do używania multikont do zbierania kasy
http://screenshot.sh/mKPDzvo72AWHG i właściwie to wystarczy w tej skardze. IP kont CreepyStar, SilentGuardian i MasterOfTheDrop zgadzają się. Troox, cytaty z regulaminu tu nic nie dadzą, a już szczególnie na temat multikont, każdy ban to indywidualna sprawa.
Zbanowany.