MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Pomysł
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam szanowną administracje serwera mineserwer. Mam pomysł na nową klase na wojownicy dusz nazywała by się Mag . Posiadała by zbroje złotą ochrona 1 i niezniszczalność 4 ( wiem że to dużo ale złota zbroja się bardzo szybko psuje ) . Posiadała by też żelazny miecz ostrość 1 . Miałaby także kilka mikstur miotanych leczenia aby leczyć graczy ze swojej drużyny , 1 potke osłabienia i 1 siły . Mam nadzieję że ten pomysł się wam spodoba i że nie jest zbyt Op . Pozdrawiam KAPITAN1234 .Wink p.s klasa kosztowała by 30 k
I już jest zbyt op bo np taki ninja nie ma żadnego dobrego eq, a jest to najdroższa klasa, Na nie
NA NIE ! Powody wyżej
Kalis wspominał że wkrótce zostaną dodane nowe klasy nad którymi pracuje więc...
jakby nie było zbroi złotej a skórzana oraz tych potek na siłę i osłabienie byłoby w porządku ale no niestety na N.I.E

GejGer słusznie a ja chcę mieć thora Big Grin
Na nie
Cytat:Zbyt op
Ah znowu zbyt op . No cóż do trzech razy sztuka . Może następnym razem mi się udaCool
Niech ktoś zamknie ten wątek.
Na Nie , powody up.
Zbyt op, klasy nie mogą mieć innych zbrój niż skórzane.
Stron: 1 2
Przekierowanie