Witam!
Chcę przedstawić fajny pomysł na nowy tryb gry. BATTLE ROYALE
Byłby to coś typu Survival games tylko, że gracza by wyrzucało w dowolne miejsce na mapie. Dostępna, by była broń palna (m4, kałaszniki itp.). A mapa z czasem gry zmniejszała by sie (np. taka bariera co jest w 1.8 wercji mc)
Wszystko ok, tylko kto to zrobi? Puste pomysły, będziesz miał plugin? Gotowe bronie, mapy? Wtedy zgłaszaj jakiekolwiek pomysły.
(14-May-2017 18:48:57)amon320 napisał(a): [ -> ]Wszystko ok, tylko kto to zrobi? Puste pomysły, będziesz miał plugin? Gotowe bronie, mapy? Wtedy zgłaszaj jakiekolwiek pomysły.
Pomyślmy pluginy, na pewno można użyć znanego Crackshota, który spełni tu swoją rolę, mapki to już zależy od budowniczych, lub ktoś weźmie z neta
Jeśli chodzi o barierę to taką widziałem na (reklama usunięta ~ Vark123) na trybie sv games, która z czasem sie zmniejsza.
A z losowym wyrzuceniem gracza na mapie to nie będzie większego problemu

Cytat: 9.Zakaz umieszczania linków do stron innych serwerów oraz reklamowania ich podając IP lub nazwę serwera (nie dot. serwerów sieci mineserwer).
Zapamiętaj to. Przyda Ci się w przyszłości.
(14-May-2017 18:54:00)holino napisał(a): [ -> ] (14-May-2017 18:48:57)amon320 napisał(a): [ -> ]Wszystko ok, tylko kto to zrobi? Puste pomysły, będziesz miał plugin? Gotowe bronie, mapy? Wtedy zgłaszaj jakiekolwiek pomysły.
Pomyślmy pluginy, na pewno można użyć znanego Crackshota, który spełni tu swoją rolę, mapki to już zależy od budowniczych, lub ktoś weźmie z neta
Jeśli chodzi o barierę to taką widziałem na Vertez.pl na trybie sv games, która z czasem sie zmniejsza.
A z losowym wyrzuceniem gracza na mapie to nie będzie większego problemu 
Jeśli ''nie będzie problemu'' wtedy przyjdź i zaproponuj. Puste słowa, administracja i tak ma wiele do pracy, dowartościowanie pozostałych trybów, ich aktualizacje, masa roboty.
Battle Royal?
Jeśli tryb ma nawiązywać do filmu to brakuje losowego ekwipunku gracza.
Skompletuj wszystkie niezbędne pluginy, zrób/znajdź mapki, dokładnie go opisz i dopiero wtedy zaproponuj nowy tryb.
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :
1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.
Pozdrawiamy
Administracja Forum.