13-May-2017, 23:09:39
14-May-2017, 09:06:31
1. Może się źle orientuję, ale wszystkie sale można robić więcej niż 1 raz.
2. Jeśli multikonto jest zrobione do pomocy innemu kontu to jest ban, jeśli np. chcesz zacząć jakąś przygodę od nowa lub zacząć grę od zera na multikoncie, które NIE JEST wykorzystywane do celów ułatwienia rozgrywki, multik jest legalny.
@edit Ahaa... Chodzi o questa na otchłań, tak? Teraz mnie olśniło. Nie zmienia to jednak odpowiedzi z punktu 2
2. Jeśli multikonto jest zrobione do pomocy innemu kontu to jest ban, jeśli np. chcesz zacząć jakąś przygodę od nowa lub zacząć grę od zera na multikoncie, które NIE JEST wykorzystywane do celów ułatwienia rozgrywki, multik jest legalny.
@edit Ahaa... Chodzi o questa na otchłań, tak? Teraz mnie olśniło. Nie zmienia to jednak odpowiedzi z punktu 2

14-May-2017, 09:11:04
Ale wiesz wtedy na tym multi bedziesz musial wbic 30 levelu, bo wtedy dopiero mozna wziac quest z otchlani. Wiec i tak nie oplaca sie robic tego multi
14-May-2017, 09:18:44
@up wiem że niektórzy gracze na tym zarabiają , na lepszym koncie zdobywają kamienie a na nowym koncie nabijają lvl i wymieniają na kamień zagłady a potem sprzedają i na tym zarabiają.Słyszałem też o tym że ktoś w taki sposób zrobił Omege ...
17-May-2017, 15:54:31
@refresh
18-May-2017, 14:58:55
Połowa graczy Mf ma cały set z otchłani, robią multi przekazują ity wbijają do 30lvl'a przekazuja kamienie na drugie konto robia otchlan wszystkie itemy oddają głownemu kontu i tak ciągle
18-May-2017, 15:01:34
@up Jeśli masz dowody, możesz ich zgłosić, wraz ze wzorem i w odpowiednim dziale.