MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Problem z RealLife (Prosze o pomoc Adminów)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam. Mam problem z serverem RealLife na Mineserwer.pl . Grałem sobie normalnie, miałem 6k $, samochód, laptop, prawo jazdy i wiele innych rzeczy a nagle nastepnego dnia gdy wchodze na server jako Jacob444 ( tak jak zwykle) pokazuje mi sie zebym napisal poprawnie nick : jacob444 . Wpisałem tak jak mi kazali ale gdy wbilem na server mialem tylko 50$ ale moglem normalnie otwierac pokoje w hotelu. wiec spytam sie was, czy to problem od servera? bo normalnie gdyby mnie ktos okradl nie pisaloby ze mam wbic na jacob444 gdy normalnie gralem na Jacob444. Prosze o pomoc gdyz stracilem na zdobycie tego wszystkiego dużo czasu ;/
Spróbuj wejść na nick z dużego J (tak jak dotychczas to robiłeś), też tak miałem ze zmianą nicku (z amon320 na Amon320), z trybem WD, także pisało aby zmienić nick na ''amon320'' na następny dzień bez problemu wszedłem na tryb. WD a Real life to inna bajka, ale spróbuj.
wejdz na poprawnym nicku nastepnego dnia i powinno to rozwiazac problem.
Przekierowanie