MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Niby Prosy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Na Mineserwerze dość mocno nurtuje mnie to że gdy zabiję kogoś z kto ma np (miecz dusz, róg ) to zaraz padają wyzwiska że jestem cheaterem i nie tylko ja tego doświadczam zdecydowałem się to napisać po tym jak pewien gracz użył rogu i pozamiatał moimi na moście ja stałem w wieży on goniąc jednego który uciekał w moją stronę a właściwie mnie minął uderzył mnie raz z miecza dusz poleciał dalej zabił mojego a jak wracał to go zabiłem bo miałem podke siły i miecz dusz ale oczywiście żeby było że nie zlamił musiał napisać że zabiłem go na chita z żelaznego miecza gdy on był na rogu i miał set vip zacznijmy od tego że w trakcie gdy go biłem miał już tylko speeda a dostał 3 albo 4 ciosy z miecza dusz na podce siły takich przypadków jest pełno jak ktoś zalmi i da się zabić to ok ale niech nie psuje innym gry
Jak cie denerwuje to wpisz /ignore [b]nick[/]
Wtedy nie będziesz widział co dana osoba pisze
Dużo osób oskarża graczy bez czitów żeby pokazać że są noobami
Po pierwsze na przyszłość poużywaj znaków interpunkcyjnych, bo strasznie ciężko coś takiego się czyta.
A to, że wyzywają Cię od chiterów, to już z tym niestety nic nie zrobisz. Zawsze trafi się jakaś osoba, która zazdrości itp. Więc nie rozumiem po co ten wątek? Chcesz złożyć skargę za obrazę czy jak ?
Zamykam, wątek został wyczerpany, bądź rozwiązany lub dawno nikt tutaj nie zaglądał.
Przekierowanie