MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Propozycja
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam was miło.
Jak minął czwartek.

Propozycje
Pierwsza do
Dodanie celownika dla snajperek taki sam co (Brutal life) i tylko do snajperek
druga do
dodanie ulepszeń do broni palnej. chodzi na przykład celownik by poprawiał celność, Powiększona Magazynek np. Karabin 32 po ulepszeniu 45 itd. tłumik by działał nie zasadzie stłumienia strzału ale powiększenie o 2 Obrażenia. jeszcze dodanie Handguard i Stock który by dodawały szybkość zależności od broni np. karabin 5 szybkość a snajperka 3 szybkości i tylko dla snajperek i Karabinu.

Jak pomogłem. Daj Diaxa.
Pierwszy pomysł - nieraz było poruszane, na wersji 1.7.X nie da się zrobić celownika takiego jak na Brutalu.
Drugi z kolei też jest kiepski... Trochę zmodyfikuje pomysł i dam tutaj propozycję - może byłby taki NPC, który za diamenty sprzedawałby jakieś upgrady do broni, czyli np. do snajperki - stack diamentów i DMG z heada +1. Pomysł taki na poczekaniu, ale upgrady do broni brzmią nienajgorzej, przynajmniej według mnie.
pierwszy pomysł tak jak napisał @up jest nie możliwy do zrealizowania . Jeśli chodzi o drugą propozycje - napisz plugin i w tedy proponuj. Poza tym to przydał by się np tłumik lub jakaś broń z tłumikiem albo powiększonym magazynkiem.
Nowa edycja, nowi lenie. W sumie nie ma co się dziwić jak się wbija na tryb to ma się tylko bejsball i jakiś noboski pistol, więc czemu by nie dać pomysłów, które błyskawicznie podniosę ekonomie, ulepszą bronie i wszyscy będą mieli jeszcze goda.
Co mogłoby pójść nie tak?
Po co dodawać takie rzeczy.
Dla mnie to by zniszczylo GTA np. M60 z dodatkowym magazynkiem...
A co do 1 to po co nowy celownik. Teraz pokazujesz jak dobrze strzelasz nawet z zoomem... Aha i gdzie pluginy? To nie CS że masz celowniki jak do AWP.
Przekierowanie