Chodzi o to ,że nie mogę zrobić questa ZAKAZONY BIZNESMEN ponieważ pierwszy etap questa to "Odnajdz Wieze BIG TOWER" a gdy teleportuje sie na BT to nie dostaje komunikatu ,ze znalazlem ani mi tego nie zalicza przez co nie moge zrobic Big tower i odebrac nagrody.
NIe wiem czy ten problem dotyczy wszystkich gangsterow ale gracz:Ziemniook87 ma tak samo jak ja, proszę o naprawienie tego "BUGA" Jeżeli można to tak nazwać.
Mineserwer.pl GTA
Alive niby takie mózgi....
Wy macie wejść na wieżę to wam zaliczy i będzie pisało: wypis szpitalny do Jackson potem npc do lekarza zaprowadzić....
Emil próbowałeś? Nie? Więc nie mów, bo wiele razy to robiliśmy i wiemy jak jest... Chyba, że banan jakąś zmianę wprowadził, w co wątpię, bo nie było o tym żadnej informacji...
Proszę usunąć mi ta repke bo... Jacie ja robiłem big Tower około 12 razy wiec wiem ze masz wejść na wieżę i to ze mnie nie lubisz to nie znaczy ze masz mi dawać -.... .
Nasze stosunki nie mają żadnego znaczenia, dałem ci za udzielanie się w wątku, na którego temat nic nie wiesz...
Nie wiem czy ty rozumiesz co napisałem ci... Wczoraj jeszcze było dobrze, ale dzisiaj już nie jest... Zawsze wchodząc tam dostawało się powiadomienie - Dostarcz wypis szpitalny do Jacksona, a teraz ciągle jest napisane "Znajdź wieżę Big Tower", zrozum, coś się zbugowało i nie próbuj być mądrzejszy, skoro nie masz racji...
Przestańcie się kłócić i nabijać posty tak jak Emilluzak bo niczego nie wywnioskujecie... najlepiej niech się wypowie admin lub ktoś inny...
Feri, po prostu z Fabem zgłosiliśmy bug, a on próbuje coś zdziałać...
No db ale ja dziś robiłem i jakoś zrobiłem xd
Wiec nie wiem już jak mam wam pomoc xD
Nie pomagaj, po prostu się nie udzielaj, bo nie masz racji...