MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: MovieStarPlanet - początki
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Hej Big Grin Chyba tak lub chyba nie (nie umiem czytać w myślach) znasz grę MovieStarPlanet? (W skrócie MSP) Jeżeli nie, to mile czytaj tego posta Smile

O co chodzi w tej grze?
Tworzysz swoją gwiazdę filmową i przechodzisz tam poziomy (Tym większy level, tym więcej można mieć znajomych, ja mam 17) Można tam robić designy (własne ciuchy), filmy i więcej rzeczy Big Grin Gra ta jest dla chłopaków i dziewczyn

Jak stworzyć konto?
Wchodzimy w moviestarplanet.pl i po prawej stronie jest różowy klawisz "GRAJ TERAZ". Wciśnij ten klawisz i wybierz swoją płeć: Ja natomiast biorę dziewczynę.
Możecie zobaczyć jak krok po kroku robię swoją postać Smile

Hasło najważniejsze xd Potem klikamy "Akceptuję - utwórz moje konto" I potem jest scena jak nasza postać chodzi po czerwonym dywanie i z auta wysiada tzw. Pixi Star (U chłopaków Zac Sky) Jak zaakceptowaliśmy zaproszenie od Pixi Star/Zac Sky to klikamy na górze "Aktywność" i odrabiamy zadania.
Jak już skończyliśmy wszystkie zadania to powinniśmy mieć 5 level. Aby zdobyć 6 który umożliwia dawanie prezentów innym, wystarczy oglądać filmy innych MovieStar's. Wchodzicie w Miasto Filmów>Filmy i tam naciskacie w film który chcecie obejrzeć

Możemy też stworzyć własne filmy klikając w + na górze ekranu

Jak mamy już 6 level to mamy przynajmniej jakąś możliwość i przy okazji za oglądanie filmów mamy po 10 starcoins (starcoins=waluta na msp) Jak obejrzymy 10 filmów to dostajemy 100starcoins a jak obejrzymy 100 FILMÓW to mamy 1,000 STARCOINS!

Ciekawostki: Jak ktoś nas zaprosi do grona znajomych i gdy zaakceptujemy te zaproszenie to dostajemy 200 fame (sławy po polsku)
Jak wchodzimy w Higscores w prawym górnym rogu (ten taki pucharek) I gdy wchodzimy w kategorię "Zwierzaki" i gdy wchodzimy do czyjegoś pokoju z tym zwierzakiem i gdy go głaszczemy to dostajemy 5 sc. Jak pogłaszczemy 10 zwierzaków to mamy 50 sc!
Jak kupimy rangę vip za prawdziwe pieniądze, to mamy więcej możliwości takie jak: Założenie klubów, w filmie dodawanie o 2 postaci więcej, kupywanie rzeczy, ciuchów, animacji, teł, zwierzaków vip, opróżnianie świnki skarbonki w lewym dolnym rogu i bonusy w skarbonce!

Źródło: Moja mózgownica
1. Poprawy zdjęcia + polecam korzystać z przycisku "Podgląd wątku"
2. Mało zachęciłaś do tej gry
Zdjęcia mogłyby działać (w sensie linki), bo to trochę uporczywe kopiować i wklejać link Confused
Co do gry, uważam że Minecraft jest jednak znacznie ciekawszy.
Poradnik, hmmm taki nie najgorszy, ale może być. Dam ci + na zachętę.
Sam czasem z nudów pogram w tą grę Wink
(09-May-2017 18:09:45)Danio008 napisał(a): [ -> ]Zdjęcia mogłyby działać (w sensie linki), bo to trochę uporczywe kopiować i wklejać link Confused

Noo raczej XD bo mi sie raczej w to grać nie chce ale eee tam xd

(09-May-2017 18:09:45)Danio008 napisał(a): [ -> ]Zdjęcia mogłyby działać (w sensie linki), bo to trochę uporczywe kopiować i wklejać link Confused

(09-May-2017 18:07:57)Anty napisał(a): [ -> ]1. Poprawy zdjęcia + polecam korzystać z przycisku "Podgląd wątku"

Eee tam xd

(09-May-2017 18:07:57)Anty napisał(a): [ -> ]1. Poprawy zdjęcia + polecam korzystać z przycisku "Podgląd wątku"

Eee tam xd
Więc czemu robisz recenzje gry, która według Ciebie (Z tego co zrozumialem) jest nudna? Xd
(Majnklaft rzyciem tag wogule)
(09-May-2017 18:13:51)Danio008 napisał(a): [ -> ]Więc czemu robisz recenzje gry, która według Ciebie (Z tego co zrozumialem) jest nudna? Xd
(Majnklaft rzyciem tag wogule)

No nie mówię że jest nudna ale za to ciekawaaaa
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie