MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] [UNBAN JAMIE]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Nazwa użytkownika zbanowanego : jamie ( z malych )
Jesteś recydywistą?: Po tym co zrobilem nie.
Dlaczego chcesz dostać unbana: Chce dostać unbana ponieważ dostałem bana za oszostwo ponieważ, mialem na komputerze huzuni, a podczas bicia sie na serwerze dostalem od dzeremi500 prosbe o dodanie na skype mam 3 m.... I napisalem mu ze musze instalowac skype , a w tym czasie usuwalem huzuni bo nie chcialem dostac bana za cheaty gdy ich nie urzywalem.
Treść Bana: Zostales zbanowany na zawsze przez Dzeremi500 za oszostwo administracji regulamin zlamany Obanuj sie wyslij sms MFBAN.jamie na numer 92045 (24,60 zl)
Serwer: MineFox.pl
Cytat:4.Na serwerze zabrania się używania wszelkiego rodzaju modyfikacji oraz programów, które wpływają na oszukanie systemu gry, np. nodus, huzuni, xray, wszystkiego rodzaju macro. Przyznanie się do ich używania jest równoznaczne z ich używaniem.
Napisałeś perfidnie, że masz huzuni. Nie wiem czego ty tu jeszcze oczekujesz ..
UB na pewno nie dostaniesz.
Gdy tego gowna nie urzywalem....
Sam sie w sumie przyznales ze masz cheaty, wiec nie widze sensu dalszej dyskusji na ten temat
Ale tu chyba chodzi o urzywanie, moge sie przyznac ale nie jest to pewne czy to urzywam.
Czytałeś regulamin ?
Cytat:Przyznanie się do ich używania jest równoznaczne z ich używaniem.
Czekam na wypowiedz administracji MineFox .
Jestem administratorem MineFox.
Odrzucam, proszę o zamknięcie.
Od kiedy Policja moze odrzucac????
Nie wiem czemu ty się jeszcze kłócisz, sam przyznałeś się do cheatów. I jeszcze śmiesz pisać, że ich musisz używać, żeby zostać ukaranym.. Przeczytaj dokładnie regulamin, potem zastanów się co piszesz.
Stron: 1 2
Przekierowanie