MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: bug mapy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
witam jak sobie kupilem audi jezdzilem bo mapie zauwazylem kawalek zepsutej mapy i zrobilem screeny
http://iv.pl/viewer.php?file=77867914729056850701.png
prosze nie docyniliscie mnie manadzieje ze dostane za bug mapy nagrode pieniazna bo cienko na brutal life
A koordy?
Banan mi kiedyś mowił, że to błąd launchera, bo też kiedyś coś takiego znalazłem, a inni gracze tego nie widzieli.

prosze nie docyniliscie mnie manadzieje ze dostane za bug mapy nagrode pieniazna bo cienko na brutal life

Fajny, lecz nie do końca jednak przemyślany sposób na wyłudzanie hajsu xD Naprawdę zrobiłeś mi dzień tym.
(09-May-2017 11:23:11)pregusmen napisał(a): [ -> ][..] prosze nie docyniliscie mnie manadzieje ze dostane za bug mapy nagrode pieniazna bo cienko na brutal life
Zgłoszenie bugu to twój obowiązek poniekąd, a nie wymiar łaski, że pan łaskawie zgłosił błąd mogący utrudnić grę i chce za to wynagrodzenie .. "manadzieje ze dostane za bug mapy nagrode pieniazna bo cienko na brutal life" na początku wątku chwaliłeś się że jeździłeś po mieście Audi za bodajże 300k jeśli dobrze pamiętam ;-;
"nie doceniliście mnie" bo nie było chyba raczej za co ;-;
+ Radzę Wyposażyć się w słownik języka polskiego albo chociaż stosuj się do czerwonych podkreśleń ..
co mi dajecie mi minusy dobsze chodziasz ze napisalem ten bug niz wogule? jak mi sie odwieczacie? wogule

kordy zapomnialem
(09-May-2017 20:22:32)pregusmen napisał(a): [ -> ]co mi dajecie mi minusy dobsze chodziasz ze napisalem ten bug niz wogule? jak mi sie odwieczacie? wogule

kordy zapomnialem
1. bez kordów screen skierowany w ziemie ma najwiekszy sens
2. liczysz za nagrode za zgłoszenie TAKIEGO buga i wgl liczysz na coś szkoda gadać.
3. nie dziw się bo jeszcze bardziej sie pogrążasz.
4. ortografia na wysokim poziomie
to zaden bug, bo żadnej dzióry tam nie ma, problem po twojej stronie, pewnie za mało ramu przeznaczyłeś.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie