MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] Mam problem
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam, ja jestem falsinoyt ( nick w mc ) mam problem mam dwa konta na serwerze minefox.pl jedno z nich jest dla mnie najwazniejsze a dostalem bana dokładnie rok temu a dlaczego ? pisze mi jak wchodze to pisze mi:

Nie udało sie połączyc z serwerem

Ban za: Cheat(Latanie na lobby) Regulamin złamany Odbanuj się wyslij sms MFBAN.krowa1221 na numer 92045

--------------------------------------------------------------------------Po 1
1. nie latałem na lobby
2. Nie wiem do konca ale chyba kto sie wkradł
3. Czy mnie odbanujecie?

------------------------------------------------------------------------A zaczeło sie to tak:

Grałem sobie na wojownicy vs potwory I
grałem grałem... laptop poszedł do
naprawy poniewaz klawisz mi nie Działal
potem jak dostałem spowrotem laptopa
weszłem na konto ( moje ) krowa1221
i wchodze na minefox.pl i patrze
dostałem bana ale zaraz zaraz
Laptop był w naprawie

------------------------------------------------------------------------Nie wiem ale wy zadecydujcie:

1. Ktoś sie wkradł
2. Ktoś sie bawił
3. ktoś sie wbił na konto

------------------------------------------------------------------------Wrazie czego haslo mialem na 15 liter i bylo to takie ( hasła wam nie pokaze jezeli w jakiejs sprawie to tak )

---------------

I oto było moje hasło na 15 liter ale takiego dlugiego by nikt nie zgadł prawda?

------------------------------------------------------------------------Odbanujcie te konto bardzo was prosze

( to nie kłamstwa )

------------------------------------------------------------------------Wrazie czego to tutaj jest wszystko:

Nick: krowa1221

Password: ---------------

Komenda do unbana: /unban krowa1221

------------------------------------------------------------------------Pozdrawiam FalSino/krowa1221
1. Na odwołanie od bana jest 7 dni.
2. Jeżeli słabo zabezpieczyłeś konto, to nikt nie da Ci UB "bo ktoś się wkradł". Inaczej każdy napisałby tą samą historię o włamaniu.
Witaj Graczu. Twoja prośba o odwołanie od bana została rozpatrzona negatywnie. Dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.

[Obrazek: image.php?di=AUVY]

Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.

Pozdrawiamy,
Administracja serwera
Przekierowanie