07-May-2017, 20:52:07
Witam, ja jestem falsinoyt ( nick w mc ) mam problem mam dwa konta na serwerze minefox.pl jedno z nich jest dla mnie najwazniejsze a dostalem bana dokładnie rok temu a dlaczego ? pisze mi jak wchodze to pisze mi:
Nie udało sie połączyc z serwerem
Ban za: Cheat(Latanie na lobby) Regulamin złamany Odbanuj się wyslij sms MFBAN.krowa1221 na numer 92045
--------------------------------------------------------------------------Po 1
1. nie latałem na lobby
2. Nie wiem do konca ale chyba kto sie wkradł
3. Czy mnie odbanujecie?
------------------------------------------------------------------------A zaczeło sie to tak:
Grałem sobie na wojownicy vs potwory I
grałem grałem... laptop poszedł do
naprawy poniewaz klawisz mi nie Działal
potem jak dostałem spowrotem laptopa
weszłem na konto ( moje ) krowa1221
i wchodze na minefox.pl i patrze
dostałem bana ale zaraz zaraz
Laptop był w naprawie
------------------------------------------------------------------------Nie wiem ale wy zadecydujcie:
1. Ktoś sie wkradł
2. Ktoś sie bawił
3. ktoś sie wbił na konto
------------------------------------------------------------------------Wrazie czego haslo mialem na 15 liter i bylo to takie ( hasła wam nie pokaze jezeli w jakiejs sprawie to tak )
---------------
I oto było moje hasło na 15 liter ale takiego dlugiego by nikt nie zgadł prawda?
------------------------------------------------------------------------Odbanujcie te konto bardzo was prosze
( to nie kłamstwa )
------------------------------------------------------------------------Wrazie czego to tutaj jest wszystko:
Nick: krowa1221
Password: ---------------
Komenda do unbana: /unban krowa1221
------------------------------------------------------------------------Pozdrawiam FalSino/krowa1221
Nie udało sie połączyc z serwerem
Ban za: Cheat(Latanie na lobby) Regulamin złamany Odbanuj się wyslij sms MFBAN.krowa1221 na numer 92045
--------------------------------------------------------------------------Po 1
1. nie latałem na lobby
2. Nie wiem do konca ale chyba kto sie wkradł
3. Czy mnie odbanujecie?
------------------------------------------------------------------------A zaczeło sie to tak:
Grałem sobie na wojownicy vs potwory I
grałem grałem... laptop poszedł do
naprawy poniewaz klawisz mi nie Działal
potem jak dostałem spowrotem laptopa
weszłem na konto ( moje ) krowa1221
i wchodze na minefox.pl i patrze
dostałem bana ale zaraz zaraz
Laptop był w naprawie
------------------------------------------------------------------------Nie wiem ale wy zadecydujcie:
1. Ktoś sie wkradł
2. Ktoś sie bawił
3. ktoś sie wbił na konto
------------------------------------------------------------------------Wrazie czego haslo mialem na 15 liter i bylo to takie ( hasła wam nie pokaze jezeli w jakiejs sprawie to tak )
---------------
I oto było moje hasło na 15 liter ale takiego dlugiego by nikt nie zgadł prawda?
------------------------------------------------------------------------Odbanujcie te konto bardzo was prosze
( to nie kłamstwa )
------------------------------------------------------------------------Wrazie czego to tutaj jest wszystko:
Nick: krowa1221
Password: ---------------
Komenda do unbana: /unban krowa1221
------------------------------------------------------------------------Pozdrawiam FalSino/krowa1221