23-April-2015, 15:20:27
Witam.
Postanowiłem napisać poradnik dotyczący działek na GTA.
Poradnik dla wielu poradnik może wydawać się bezsensowny, ale często dostaje wiadomości na serwie: Jak kupić działkę, jak dodać do działki kolegę itp...
Napisze więc krótki poradnik na temat działek i podstawowe, przydatne komendy.
/plotme claim - kupujemy działkę, na której stoimy
/plotme add nick - dodajemy gracza do działki (koszt 150$)
/plotme remove nick - usuwamy gracza z działki
Jak już mówiłem dla niektórych poradnik może wydać się banalny i niepotrzebny. Ale są gracze, którzy "nie ogarniają" tych komend. Mam nadzieję, że poradnik przydatny.
Postanowiłem napisać poradnik dotyczący działek na GTA.
Poradnik dla wielu poradnik może wydawać się bezsensowny, ale często dostaje wiadomości na serwie: Jak kupić działkę, jak dodać do działki kolegę itp...
Napisze więc krótki poradnik na temat działek i podstawowe, przydatne komendy.
TROCHĘ O DZIAŁKACH NA GTA
Aby wejść na działki w GTA wpisujemy komendę /warp dzialki. Zwykły gracz może mieć 1 działkę, a VIP ma możliwość zakupienia aż trzech działek. Koszt kupienia działki to 10 tysięcy $. Bloki, surowce i rośliny przydatne do budowania działki można zakupić na czarnym rynku, który znajduje się na wprost od miejsca , w którym się respimy. Do działki można dodawać nieograniczoną ilość graczy, lecz koszt dodania jednego wynosi 150$. Możliwe jest też usunięcie gracza z działki, jest to darmowe.DZIAŁKI NA GTA - KOMENDY
/plotme auto - tą komendą kupujemy działkę/plotme claim - kupujemy działkę, na której stoimy
/plotme add nick - dodajemy gracza do działki (koszt 150$)
/plotme remove nick - usuwamy gracza z działki
Jak już mówiłem dla niektórych poradnik może wydać się banalny i niepotrzebny. Ale są gracze, którzy "nie ogarniają" tych komend. Mam nadzieję, że poradnik przydatny.