MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] {UNBAN} sikorpl
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego : SikorPL
Jesteś recydywistą?: Tak
Dlaczego chcesz dostać unbana: Ponieważ nie miałem cheatów i policjant jak ma dowody to prosze o pokazanie
Treść Bana: Zostałeś zabanowany na zawsze przez Vark123 za cheaty
Serwer: Mineserwer.pl
Dziwnie się klepałeś i lokwsn poprosił mnie bym Ciebie sprawdził.
Przeteleportowałem się do Ciebie i akurat w tym momencie się z nim biłeś, po czym nagle tak ostro w lewo w górę uderzyłeś i znów zacząłeś jego bić. Myślę, że on to może potwierdzić Wink
(09-May-2017 17:15:07)Vark123 napisał(a): [ -> ]Dziwnie się klepałeś i lokwsn poprosił mnie bym Ciebie sprawdził.
Przeteleportowałem się do Ciebie i akurat w tym momencie się z nim biłeś, po czym nagle tak ostro w lewo w górę uderzyłeś i znów zacząłeś jego bić. Myślę, że on to może potwierdzić Wink

Po pierwsze mogłeś mnie ssprawdzić po 2 mam duża czułośc myszki ;p więc mogłeś mnie sprawdzić
bo ja cheatów nie mam
Pomocnik/policjant nie ma obowiązku sprawdzania podejrzanego gracza. Banuje od razu, gdy na przykład biega sobie jakiś user, kręci głową 360 stopni na sekundę i bije z 8 kratek. Od razu widać, że nie gra uczciwie. Tak też zapewne było z Tobą, dlatego Pomocnik nie wziął Cię na sprawdzanie.
No ale nie biłem z 8 kratek głową też nie kręciłem może był lag nie wiem kurde ja grałem uczciwie więc chciałbym ub
Cytat:Po pierwsze mogłeś mnie ssprawdzić po 2 mam duża czułośc myszki ;p więc mogłeś mnie sprawdzić
bo ja cheatów nie mam
Jeśli cheaty widać nie ma sensu sprawdzać gracza. Teraz tym bardziej nikt Cię nie sprawdzi.

Cytat:Dziwnie się klepałeś i lokwsn poprosił mnie bym Ciebie sprawdził.
Przeteleportowałem się do Ciebie i akurat w tym momencie się z nim biłeś, po czym nagle tak ostro w lewo w górę uderzyłeś i znów zacząłeś jego bić. Myślę, że on to może potwierdzić
Vark wszystko tutaj wytłumaczył. Cheaty było widać, więc zbanował.

Nie widzę sensu ciągnięcia tego wątku dalej. Banujący się wypowiedział i opisał dlaczego zbanował.
Jeśli nadal chcesz grać pozostaje Ci tylko możliwość zakupu UnBan'a poprzez SMS/PaySafeCard/Przelew. Szczegóły: https://www.mineserwer.pl/sklep
Witaj Graczu. Twoja prośba o odwołanie od bana została rozpatrzona negatywnie. Dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.

[Obrazek: image.php?di=AUVY]

Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.

Pozdrawiamy,
Administracja serwera
Przekierowanie