MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] Skarga na KarolXMiszczu
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Dziś 5/07/2017 Grałem sobie na sky land na serwerze minefox
no i pisałem sobie z jakimś ziomkiem nick miał chyba leopold czy coś no i on napisał huj ktoś mu powiedział żeby na słowa uważał no a ja tamtej osobie że jak napisze tak z błędem to nie jest przekleństwo bo napisał to z błędem i dopiero jeżeli napisałby to przez ch to by tak było.Potem napisałem przykład huj-nie przekleństwo ale to samo przez to samo przez ch to tak (napisałem w ten sposób nie używałem prawdziwego przekleństwa) no i nagle dostałem bana od KarolXMiszczu no na moze 15 minut nie przejełem sie tym wgl ale no to jest bez sens że za nic dostałem bana za to że napisałem huj co nie jest przekleństwem bo napisałem to niepoprawnie
tak samo np jak bym napisał ch*j to też nie przekleństwo bo to tylko ch gwiazdka i j
no to huj to też nie przekleństwo lub k*rwa to również nie przekleństwo i tak wsumie to tylo ss-a mam tylko z banem bo nie mogłem zrobić ss-a rozmowy no bo dostałem bana więc tyle[attachment=2393]
(być może coś napisałem w tej skardze nie tak ale jestem nowy na forum więc przepraszam z góry)
... Ty widzisz co piszesz ? " huj " wcale to nie jest wulgaryzm.. Co z tego czy przez samo " h " czy przez " ch " nie ważne jak sie pisze, i tak jest to wulgaryzm.
Zbanowałem bo spamiłeś i używałeś wulgaryzmów..
Skarga do odrzucenia .
Cytat: 6.Obowiązują ogólnie pojęta zasada dobrego wychowania, ograniczonego zaufania, netykiety i normy socjalne. Na całym serwerze panuje zakaz używania przekleństw i słów powszechnie uznawanych za wulgarne bądź obraźliwe czy rasistowskie.
Cytat: 1.Zakaz używania wulgaryzmów
Cytat: 5.Zabrania się używania wulgaryzmów, obraźliwych słów bądź treści w stosunku do użytkowników, administracji lub serwera.
kolejna sprawa już 17:08 ban był do 16:59 a nadal nie moge wejść na serwer
@up: Czas w mc jest spóźniony, poczekaj jeszcze troszkę.
Witaj Graczu. Twoja prośba o odwołanie od bana została rozpatrzona negatywnie. Dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.

[Obrazek: image.php?di=AUVY]

Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.

Pozdrawiamy,
Administracja serwera
Przekierowanie