MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Można mieć multi konto ?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam...
Mam dość nietypowe pytanko.
Czy mozna miec multi konto, które służy tylko do przechowywania kasy na GTA ?
Bo jeżeli ktoś ma około 10 tys to po 1 zgonie traci 10%, czyli 1 tys, a to sporo...
Wiec za takie multi konto bana nie ma tak ?
(wiem, że prawie każdy takie posiada) ;d
Za multikonta sa chyba* bany wiec nie mozna ich miec.Jezeli masz brata/siostre ktory/a korzysta z twojego wifi lepiej to zglos zebys nie dostal bana za multikonto
Co mi wiadomo za multikonta nie ma bana Smile kazdy posiada multikonta do chowania pieniedzy, nie ma na serwerze takiego gracza co by nie mial multikonta Smile
Dokładnie, cały serw by musial miec bana...
Dobrze by bylo nie zamykac tego watku Smile niech sie inni wypowiedza na ten temat
(23-April-2015 14:50:48)Bokexali napisał(a): [ -> ]Co mi wiadomo za multikonta nie ma bana Smile kazdy posiada multikonta do chowania pieniedzy, nie ma na serwerze takiego gracza co by nie mial multikonta Smile

Jestem wyjątkiem XD
Multikonta sa dozwolone pod warunkiem jeżeli nie sa one używane do zarabiania kasy. W przypadku wykorzystywania ich do tych celów mogą zostać zbanowane z kontem pierwotnym.

Zamykam, wątek został wyczerpany, bądź rozwiązany lub dawno nikt tu nie zaglądał.
Przekierowanie