jak jest ranga policjant to czemu by nie dodac ratownika medycznego?
np. jak gościa zabiją i on leży to np. leżec będze przez 120 sekund czy coś takiego a ratownik musi go zabrać do najbliższego szpiala. Proszę nie hejtować to tylko propozycja.
Ja na tak, nie masz po co pisać żeby nikt nie hejtował i tak ktos będzie napewno
Propozycja fajna, mi się podoba, ale nie wyobrażam sobie tego, żeby ktoś czekał 2 minuty na respawn ^^, chyba, że inaczej to byś rozwiązał.
Powinno być na BL że gdy gracz zginie czeka około 1 - 2 minut na następne granie czyli np:
Zginął gracz i przez 2 minuty nie ma itemków, jest niewidzialny i może latać (to sugestia mogą być inne)
Po tym czasie teleportuje go na spawn i gra dalej, albo że ktoś jest ratownikiem podchodzi np na shifcie naciska na niego pudełko z bandażem i gracz od razu wraca na spawn ( pudełko z bandażem 5k - bo policjant też musi wydać na kajdanki i łańcuch ) Chociaż ten czas potrzeba wywarzyć bo nwm czy ktoś by czekał 2 minuty.
Albo:
Gracz ginie i to samo co u góry pisałem
Gracz z rangą Medyk/Lekarz dostaje powiadomienie o śmierci i kordy albo na spawn powstanie karetka z otwarciem z tyłu, tylko lekarz może wejść potem pisze "Kucnij i wybierz gracza(lub coś podobnego). Opłata za tepnięcie do trupa to 30$ a za uleczenie 50$. Apteczka/ pudełko z bandażem i np słuchawki (lekarskie oczywiście)
Lekarz podchodzi do trupa na shifcie i trzyma słuchawki PPM na 10 sek ( powiadomienia są " Badasz gracza, jeszcze 10 sek, 5 sek itp". Potem dajemy PPM na apteczke i to samo 10 sek "Odkażasz i bandażujesz rany, pozostało 10, 5 ,3 itd". Po zakończeniu gracz idzie na spawn i odejmuje mu 50$ z napisem '' %gracz% uleczył Cię".
Tyle z mojej strony, może się spodoba

Tylko najgorsza żecz to napisanie pluginów ,a ja niestety nie umiem :/
@up
Jeśli Banan poda jakieś wskazówki czyli jaki czas ile $ itp to mogę próbować, lecz liczę na wypowiedź Admina

@up4
A lekarz też powinien dostawać pieniądze za uleczenie

@topic
Pomysł mi się bardzo podoba, mam nadzieje, że coś takiego zostanie dodane

Napisałem, że za uleczenie dostaje 50 $

Nie wiem co wy myslicie jak wymyślacie takie propozycje.... Jak gracz leży to nie jest "gracz" tylko armor stand (chyba) ale gracz już żyje, to tylko efekt wizualny, a jakby się ginęło i się nic nie dało ze sobą robić przez 2 min to nikt by już tam grał.