MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Zmiany na GTA (Przypomnienie)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam
Na ostatnim live Szybkiego była mowa o pewnych zmianach które miały zostać wdrożone.
Gracze zostali poproszeni o przypomnieniu o tych zmianach na forum lecz nikt tego do tej pory nie zrobił (Chyba że na pw to zwracam honor) więc ja to zrobię Tongue
Do rzeczy:
1. Miała zostać zablokowana możliwość używania komendy /teleport na mapie gry. W dalszym ciągu jest to dostępne. (W sumie graczom ta komenda działa trochę inaczej
bo Szybki, mógł ją wpisywać bez ograniczeń jak leci, a zwykły gracz po jej użyciu ma cool down kilkunasto sekundowy, piszę to tak dla wiadomości Tongue)
2. Jak wiadomo na mapie jest mnóstwo skrzynek w których możemy znaleźć różnorakie przedmioty. Istnieje jednak całkiem duże prawdopodobieństwo, że skrzynia
będzie najzwyczajniej pusta, co również miało zostać wyeliminowane. (Każda skrzynka którą otworzymy powinna mieć jakąś zawartość)
3. Diamenty, które można nabyć za wbity poziom miały nabrać nową funkcję. Mianowicie miał powstać npc, który będzie nam je wymieniał na jakieś przedmioty. (Z tego co
było mówione miały być to całkiem spoczko przedmioty Tongue)

@Edit:
Po ostatnim live miała zostać wprowadzona płatna komenda /back

To tyle w temacie.

Pozdrawiam
mam propozycje mam nadzieje że nie najgorszą za diamenty można np kupić

10 diamentów-20 kurczaków KFC
20 diamentów- 2 staki naboji do snajpy albo shotguna lub pistola lub karabinu
30 diamentów-beretta (pistolet)
64 diamentów- UZI SMG
128 diamentów-Desert Eagle
5 staków diamentów- baretta 50 cal
@refresh
Jak dla mnie sklep z odznakami za granaty nie ma sensu I raczej powinien dzialac na odwrot
/teleport lepiej nie blokowac bo jest fajnie
Skrzynki zeczewiscie powinny wystepowac tylko pelne
Co do diamentow tez sie zgadzam
Ogulnie banan nagadal ze zeobi mase zmian a w sumie prawie nic sie nie zmienilo
1 to jest głupie niepotrzebne utrudnienie
2 tu się zgadzam skrzynki powiny być pełne
3 diaksy majom zastosowanie ale ten pomysł też jest dobry
@UP
Ale to nie jest moja propozycja...
Tak po prostu miało być i tyle...
Ten wątek ma na celu tylko przypomnienie tego co ma zostać wprowadzone.
Jakie kolwiek opinie i komentarze tych zmian są zbędne.
1. Jeśli faktycznie jest cooldown na kilkanaście sekund to pozostawie tą komendę Smile
2. Zaktualizowałem skrzynki, dodałem też możliwość znalezienia żarcia Smile

3. "spoczko przedmioty" to za dużo powiedziane ale na jakieś granaty to będzie dobra opcja - coś zaraz będzie dodane.

4. jestem w trakcie pisania.
4. Skończyłem - Wprowadziłem komendę /POWROT - można jej użyć 10 sekund po śmierci jeśli zgineło się w głownym miescie, koszt jej użycia to 40$

inforamcje na jej temat otrzymacie rowniez podczas smierci na gta w glownym miescie Smile
Wszystkie zmiany zostały dodane/omówione.
Wątek można zamknąć.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie