MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [LATWIEJSZA GRA] [MS]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Prosiłbym o przeczytanie mojej prosby w calosci i pozytywne rozpatrzenie i jak najszybsza odpowiedz

Na mineserwer doszla dosyc nie korzystna rzecz! A konkretnie [ gdy klikniemy przycisk TAB , zamiast listy graczy wyskakują różne bzdury! ... Gracze i ja też ... maja niekorzystne argumenty ( podam kilka )
- [ wojownicy dusz ] nie mozna sprawdzic np. ... w jakiej druzynie jest ktos do kogo chcesz dojsc... bo nie widzisz jego nicku i koloru ...
- [ ogolnie ] gracze i ja tez mowia ze przez to przycina ... jest gorsza gra ... i wolniejsza ... wiele graczy przez to wychodzi z serwera i idzie gdzie indziej
- [ ogolnie ] wiele graczy mowi ze jest to bez sensu i nie potrzebne aby bylo cos takego jak tam jest ...
- [ ogolnie ] serwer na tym trohce moze stracic w najblizszych chwilach. Gracze wychodza bo przycina i nie wiedza kto gra a kto nie.
- [ ogolnie ] wiele skarg wplywa rowniez na AC ... za duzo cziterow gra...
To moge sam doskonale potwierdzic ... nie ma rundy ... gry ... klepy ... na ktorej nie ma czitera ...
( JAIL ) - rozkopuja na speed haxie
( WD ) - biegaja po wodzie i na szifcie i na fly i graja na aurze i macro
( Survival ) - gracze stojabez setow i nie da sie do nich nawet zblizyc ! po prostu ... cziterzy

Wolałbym aby serwer na tym nie ucierpial ! Jest to moj ulubiony serwer ... ale troche juz mi sie nudzi wchodzenie np. na wd i zostanie zabitym !
Naprawcie to i sprawdzajcie cziterow ! Prosil bym tez w imieniu swoim i graczy o wprowadzenie starej listy ( graczy ) Dziekuję

! McProJakub !
Widzisz cheatera? Zgłaszaj go. Propo tego pluginu na TAB - jestem za usunięciem go.
Przekierowanie