MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Bazooka mi znikla
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Otoz dzisiaj wystawilem bazooke za 18k I wyszedlem z serwera
Po okolo 30 min wbilem znowu I bazooki nie bylo
Nie dostalem kasy
Poprostu znikla
Jakis adm mi ja usuna czy co ?
A skąd miałeś tą bazooke?
Albo tak naprawdę ja masz w ender chescie i wyłudzasz hajs ( nie zdziwiłbym się ), Albo administracja ci ją usunęła, ( pewnie bazooka jest zbugowana, przecież nie kupowałbyś 20k na kolejne multi, chociaż po tobie można spodziewać się wszystkiego ) bo po twoich przygodach na Brutalu czy gdzie tam grasz ma cię szczególnie na oku. ( raczej wszystkie twoje multi ).
Ps. Na jakim teraz nicku grasz? OCX... tak się zaczynał twój nowy nick o ile pamiętam, bo na takim własne nicku sprzedawales bazooke
Bazooka mi zniknela ale chodzi o to ze gdyby mi usuneli to trudno ale to nie byla tylko moja skladalem sie na nia z paroma osobami a kasa za sell mielismy sie podzielic I teraz mam problem no bo nie wytrzasne z nikad 18k naprawde nie oszukuje mialem na ofertach I buuum nie ma myslalem ze moze admini mi usuneli
Tak to bylo moje konto
Przyznam że @up dobrze gada
Bazoka w sklepie chociaż cena podejrzana Wink , ale chyba jest w sklepie, może trafił w skrzyni Przemytnika, a akurat mu brakuje do czegoś. Wink
Sry nie zauważyłem, że w dziale GTA, bo jak @up to jakoś mi Brutal podszedł
Tam to się nie znam xd
przepraszam, chciałęm powiedzieć że nie składałeś się z paroma osobami na bazookę, tylko zrobiłeś multi konta z kolęgą (sam mi o tym mówiłeś) i robiliście rezydencje mafii rosyjskiej kilka razy na multi kontach -,- a nick OCARDXD TO xd_draco od tyłu
(03-May-2017 21:54:30)0_Draco_0 napisał(a): [ -> ]Bazooka mi zniknela ale chodzi o to ze gdyby mi usuneli to trudno ale to nie byla tylko moja skladalem sie na nia z paroma osobami a kasa za sell mielismy sie podzielic I teraz mam problem no bo nie wytrzasne z nikad 18k naprawde nie oszukuje mialem na ofertach I buuum nie ma myslalem ze moze admini mi usuneli
Tak to bylo moje konto

Podaj nicki osób z którymi się NIBY składałeś, zweryfikuję twoje słowa i to kto z nich faktycznie robił questa i ile razy. Jeśli doszło do nadużyć każdy z osobna poniesie konsekwencje. Jeśli wszystko się pokryje to będę weryfikował kwestie twojej bazooki.
0_Teemo_0 x2
OCARDXD x2
skype123xD
skype321xD
cy_Draco_gan
4pancerniidraco
Napewnoniedraco3
op_Draco_op
NapewnoNieDraco
NapewnoNieDraco2
NapewnoNieDraco3
hhhkkkmmm
hhhkkkmm

Wszystkie konta Big Grin na ktorych byla robiona koka
Czyli masz Mk i dobrze o tym wiesz... Bo ty draco budujesz bo to nie możliwe ze ty obrazu 1 wbijesz na serwa nowym Mk i już masz koke....

Mi coś tu śmierdzi bo jak się nawet pytałem draco to powiedział że tylko na Skype czyli ma jakąś tajemnice...
Chcialem z toba pogadac...
A te konta to poprostu przekladalem sobie set I bronie ale questa robilem uczciwie wiec nic nie bugowalem
Przekierowanie