Nazwa użytkownika zbanowanego : Hajfon
Jesteś recydywistą?: Nie, jest to pierwsza moja kara takiego typu.
Dlaczego chcesz dostać unbana: Uważam, że za spytanie sie 'Czy za napisanie hwdp na czacie dostane bana?' kara jest zbyt długa (ban permamentny) + bardzo lubie grać na waszym serwerze z kolegami.
Treść Bana: Obraza administracji.
Serwer: mineserwer.pl
Wstaw proszę screenshota tego bana. Pozwoli nam to wywnioskować kto Cię ukarał.
Bana dostał ode mnie, gdy będę na pc, wszystko wyjaśnie.
Za napisanie HWDP dostał bana za obraze Administracji ?
Chyba wszyscy wiemy co ro znaczy i nie będziemy jak głupi udawać że to nie jest obraźliwe
@up2 Ja na twoim miejscu nie byłbym taki łatwowierny. Jaką masz pewność, że mówi prawdę?Chociaż policja, to policja. Tak jak napisał @amon320 wszystko się wyjasni w odpowiednim momencie.
Witam. Dostałeś permanentną blokadę konta za obrazę, a także uznałem to jako prowokację do bana, otóż wiedząc że administracji jest na trybie, co gorsza udzielałem się na chacie z prefixem ''Policja'' przed nickiem to i tak skłoniło Cię to do napisania ''hwdp'' z głupim tekstem ''czy dostane za to bana'' Nie wiem co chciałeś tym osiągnąć, sprawdzić mnie? Potem iść na forum i się odwoływać?
Przyznam racje, iż była to w pewnym stopniu prowokacja, ale tak odrazu ban permamentny? Co prawda nigdy nie byłem adminem na żadnym serwerze, ale też nigdy sie nie spotkałem z banem permamentnym za obrazę..
Pierwszy i ostatni raz takie cyrki, następnym razem taryfy ulgowej nie będzie. Nakładam bana czasowego.
Pozdrawiam, amon.