MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Zwój demona - kontynuacja..
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
kontynuacja odnośnie tego wątku - http://mineserwer.pl/Temat-Zw%C3%B3j-demona :

Cytat:"Żadnego zwrotu nie będzie, szczególnie że tylko na niektórych setach można użyć zwoju, jest to legalny bug, który działa na niektóre ekwipunki i można z niego korzystać o czym mówiłem na setnym odcinku."

"szczególnie że tylko na niektórych setach można użyć zwoju" - użyłem tego zwoju na tym samym secie co banan.. (Piekielnej zbroi wzmocnienia - https://www.youtube.com/watch?v=QTA0cKsG-Rk minuta 4:17)

"jest to legalny bug, ([który działa na niektóre ekwipunki] - to co napisałem wyżej) i można z niego korzystać" - Czyli innymi słowy nie jest to typowy bug, a raczej ukryty dodatek - świadomie stworzona, legalna opcja dodawania zwojów dopuszczona do użytkowania przez graczy..
Tak samo jak nakładanie tego zwoju na miecze.

A zatem zwój mogłem dodać, tak jakbym dodawał go na miecz, użyłem go na właściwej zbroi, na którą sam banan go nakładał, nie został on jednak dodany przez jakiś bug (który udokumentowałem), z którym nie ja pierwszy się spotkałem (inni gracze na pewno też spotkali się z czymś takim, jak ja, zwłaszcza przy zwojach z MQ), więc co stoi na przeszkodzie, abym go odzyskał? ;-;
no właśnie to bug serwera a nie gracza
Może została wyłączona ta opcja? Albo na MF nie ma takich "legalnych bugow" jak na MS? Jest jeszcze jedna opcja, trzeba trzymać item w pasku szybkiego wyboru, Jeśli żadna z w.w opcji jest nieprawidłowa to nie wiem Big Grin
Jest jedno "ale" z tym zwojem.
Działa na pewno na broń, na set MOŻE ALE NIE MUSI.
Filmiku nie oglądałem, jednak testowałem nakładanie tego zwoju, parę sztuk straconych, co w sumie się nie dziwię, ponieważ jego zastosowanie jest inne.
@up Banan na odc nakładał ten zwój na set bez problemu, nawet pokazywał jak zmienia mu się dmg na manekinach.. a że użył tego samego seta co ja, + według jego późniejszych wypowiedzi to na prawdę działa, co również widziałem u moich znajomych.. co do jego zastosowania banan też powtarzał, że nakładanie go na miecz nie jest jedyną możliwą opcją.. a to, że można go nakładać tylko na miecz może być jedynie etykietką..
Skoro zadziałał na tej samej zbroi, według założenia, że nic nie było w jego działaniu zmieniane (o czym nie było żadnej informacji) - MUSI zadziałać.. ;-;
To czy musi jest pojęciem wzglednym, bo to błąd pluginu którego celowo nie naprawiałem, niewielka grupa graczy go wykorzystywała już dawno, na odcinku setnym jedynie o tym powiedziałem i to zaprezentowałem - blokować tego nie zamierzam, ale to wciąż bład, jeśli nie zadziałał na twojej zbroi widocznie zaważył jakiś aspekt, może wymagane jest trzymanie jej w invenotry może w pasku startowym - mi i wielu graczom działa, jeśli tobie nie zadziałało niestety Ci nie pomogę - gdyż jest to bug i jako jeden z nielicznych (bo na niego zezwolniłem) możesz go wykorzystywać na swoją odpowiedzialność.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie