MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Bug W Banku Północnym
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
[attachment=2355]Dawno nawet w starej edycji był mały Ale Mocno Pomocny bug, wiem że do bug minecraft .
Polega na tym
płotek = = inny płotek koło drugiego
Gracz może za tym wejść ale już mob nie bo ma możliwości jakby po jest zbyt wielki. właśnie jeden z banków ma właśnie tak zrobione płotki(Bank Północny)
jest do na schodach nie te blisko tylko skarbca tylko w pierwszym etapach
mam dwa propozycje
1 do zamiast policji do strażnik i snajper
2 usunięcie płotków z schodów.
dowód
Nie jest to bug, wiele osób już dawno o nim wiedziało, nie da się inaczej tego rozwiązać, na banku północnym są też trapdoory, na które jeżeli wejdziesz nie dotknie ciebie żaden mob, można się zregenerować, może i jest to bug, ale wydaję mi się, że celowo nie usunięty, bo banan raczej już dawno o nim wiedział.
(04-May-2017 19:41:40)Ziemniook87 napisał(a): [ -> ]Nie jest to bug, wiele osób już dawno o nim wiedziało, nie da się inaczej tego rozwiązać, na banku północnym są też trapdoory, na które jeżeli wejdziesz nie dotknie ciebie żaden mob, można się zregenerować, może i jest to bug, ale wydaję mi się, że celowo nie usunięty, bo banan raczej już dawno o nim wiedział.
XD nie wystarczy zniszczyć? Beka do sześcianu. Dinner rozwiązuje problemy.
Din, ja nie mówię, że to nie rozwiąże problemu, po prostu mówię, że te moby tak się będą bugować przy tych płotkach -,- Piszę, że nie da się inaczej tego rozwiązać w sensie, że nie da się zmniejszyć hitboxu mobów, by mogły przechodzić. Mówisz zupełnie o czymś innym niż ja, da się rozwiązać to w tym miejscu by nie dało się tam wejść, ale i tak w innej sytuacji tak samo będzie...
Przekierowanie