MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rekrutacja]Clash Royale do klanu Polishkiller
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5
Zapraszam do nowo powstałego klanu Polishkiller został założony przeze mnie i Alexa.
Nie wymagamy wielu koron przyjmujemy od 1000 aby wszyscy mogli grać i się rozwijać. Wymagamy jedynie aktywności i chęci do gry. Poniżej wór do składania podań. Klan nie będzie prowadzony tak jak Holed albo ktoś jest ogarnięty i potrafi się zachować albo żegnamy. Zachowania dziecinne nie są mile widziane. Trzymajmy pewien poziom a wszystko będzie ok.

Wzór
Nazwa użytkownika:
Level:
Arena:
Ilość pucharów:

Regulamin:

Wymagania:

Rozpiska dla Coleaderów/Elderów.
I każdy dba o siebie, nie prosimy o awanse bo nikt ich nie dostanie czekamy cierpliwie na nie.
Wszystko jest opisane w klanie co i jak w cc, zachowanie też będzie przezemnie kontrolowane.

Serdecznie zapraszamy. Smile
Jak można spytać co się stało no bo były 2 klany walczące o ludzi a teraz robi się 3 ?
@up bo w tym pierwszym klanie nie poszła jakoś współpraca i skończyło się na rozłamie clanu.

Ale w tym clanie ja na takie coś nie będę pozwalał nie ma to jak w tamtym, gdzie ludzie którzy martwią się tylko o siebie. Tutaj jest czysta współpraca. I żadnych przekleństw.
Nazwa użytkownika: Pawlo565
Level: 7
Arena: 5
Ilość pucharów: 1526

(Tym razem będę aktywny :x )
Dołączaj narazie jest wstęp wolny
Nazwa użytkownika: NaselienPL
Level: 7
Arena: 5 (Spell Valey)
Ilość pucharów: ok. 1400

Nie było mnie od początków Clan chesta w Holed, telefon padł.
@Ref...
@up2 dodany, clan jeszcze jest otwarty dopiero od 5 maja trzeba będzie wejść na requesta. Także wchodzić śmiało na razie bez składania podań.
@edit
Niektórych informacji nie wiedziałem, odp edytowana aby nie robić konkurencji
Przepraszam za kłopot ( to działanie nie było celowe ) Wink
Stron: 1 2 3 4 5
Przekierowanie