MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] chakanie na konta
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Czesc , gralem na wd I pomyslalem, ze moge zarobic aż 60k za 1sms. Jak?? Poprostu gracz ten co jest najbogatszy na serwie i niema kupionych żadnych itow , może miec problem bo jak ktos wysle sms na dusz i potem napisze ze to jego , bo kupił dusz a to innego który zbieral kasę ?? Jak się da to patrzcie na ip kompa
pomoglem? Daj diaxa!
Hm jak dla mnie nie ma to sensu ten tekst. Rada na przyszłość formułuj lepiej zdania, bo to się nadaje do kosza ani to żaden TuT ani Poradnik i nic sensownego z tego nie można wynieść. A i o bronie jak zamówisz raz bronie to one zostają na tym koncie co podałeś w sms do końca serwera :>.
Moze chodzi o to, ze...
Dajmy ktos na WD ma 10k. Nie jest znany. Ktos kupuje VIP'a i podaje jego nick.
Nastepnie pisze, na mineserwer@zarabiam.com, ze kupil VIP'a i ktos mu zabral haslo.
Po weryfikacji widac, ze faktycznie konto ma kupionego VIP'a z tego nr. telefonu co podal gracz na @zarabiam.
Wtedy haslo zostaloby mu dane.
W ten sposob osoba ktora nie powinna miec tego konta ma do niej dostep.

To jest mozliwe ?
Przenosxe temat,

Nic z twojej wypowiedzi nie zrozumialem, opisz swoj problem dokladniej a postaram sie pomoc.
dokładnie to co napisał Mlody skylivev
Młody nie wiem bo raczej trzeba podać dokładny numer datę wystawienia vip i wgl skąd ta osoba miałaby znać numer tej 2 osoby.
(20-April-2015 15:35:52)SnowPL napisał(a): [ -> ]Młody nie wiem bo raczej trzeba podać dokładny numer datę wystawienia vip i wgl skąd ta osoba miałaby znać numer tej 2 osoby.

Snow, lekki offtop: Czemu zawsze piszesz kursywą? Huh
Snow nie zrozumiales. ;-;
Przeczytaj jeszcze raz bo nie mam sily tlumaczyc xD
Przekierowanie