MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Nowy Tryb
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Siemanko mam propozycję na nowy tryb a mianowicie MC CS:GO którego jeszcze nie ma na Polskim rynku. Z kolegą robiłem serwer ale współtwórca stracił zapał do pisania skryptów czy tam pluginów ale mniejsza z tym. Mam wiele propozycji co można dodać na ten serwer a mianowicie od skinów aż po rynek/wymianę. Txt mam zrobione w 3/4. Txt jest robiony pod HD czyli 512x512. Nie wiem o czym ważnym jeszcze napisać dlatego pytania proszę pod tematem
Hm opisz bardziej ten tryb co by zawierał, o co by w nim chodziło, i oczywiście jako pomysłodawca musiałbyś podesłać plugin oraz txt
Jest już tryb GTA.
Nie potrzeba podobnych gier (strzelanek).
Po co 2 tryb strzelanki jak jest juz Gta i jak dla mnie to wystarcza

A masz plugin? Na ten CS
Nie no, mi pasuje takie coś, lecz masz plugin na ten tryb i może jakąś mape byś wrzucił?
Hm jak dla mnie dajcie mu się rozpisać z tym trybem, i potem oceniajcie, i wgl co z tego że są już 2 strzelarki mogą być 3. Aczkolwiek widziałem w necie plugin na ten tryb i do złudzenia mi to przypomniało Gun Pvp
Hm dobra to tak tryb zawierał by 3 tryby gry: deatch match (każdy na każdego), bomb mod (podkładanie paki), turniejówka. Co jeden mecz by dropiły by jakieś itemki. Na serwerze był by is gdzie by można kupić różne itemki NP; skiny, klucze, skrzynki i inne. A co do pluginów nie mam ani jednego bo wszystko przepadło ale txt praktycznie wykonany Smile.
Daj plugin, rozpisz się (znam ten tryb jest hypixelu) to wtedy zobaczymy Smile
orzeszek ten na hypixel jest mało wspólny do cs:go, na tym co ja pisze to będą skiny i inne części cs:go

@edit
Pluginów niestety nie mam :/
Hm ale my tylko działamy na pluginach skrypty nie wchodzą w grę (Przenośnia taka)
Stron: 1 2
Przekierowanie