Siemanko mam propozycję na nowy tryb a mianowicie MC CS:GO którego jeszcze nie ma na Polskim rynku. Z kolegą robiłem serwer ale współtwórca stracił zapał do pisania skryptów czy tam pluginów ale mniejsza z tym. Mam wiele propozycji co można dodać na ten serwer a mianowicie od skinów aż po rynek/wymianę. Txt mam zrobione w 3/4. Txt jest robiony pod HD czyli 512x512. Nie wiem o czym ważnym jeszcze napisać dlatego pytania proszę pod tematem
Hm opisz bardziej ten tryb co by zawierał, o co by w nim chodziło, i oczywiście jako pomysłodawca musiałbyś podesłać plugin oraz txt
Jest już tryb GTA.
Nie potrzeba podobnych gier (strzelanek).
Po co 2 tryb strzelanki jak jest juz Gta i jak dla mnie to wystarcza
A masz plugin? Na ten CS
Nie no, mi pasuje takie coś, lecz masz plugin na ten tryb i może jakąś mape byś wrzucił?
Hm jak dla mnie dajcie mu się rozpisać z tym trybem, i potem oceniajcie, i wgl co z tego że są już 2 strzelarki mogą być 3. Aczkolwiek widziałem w necie plugin na ten tryb i do złudzenia mi to przypomniało Gun Pvp
Hm dobra to tak tryb zawierał by 3 tryby gry: deatch match (każdy na każdego), bomb mod (podkładanie paki), turniejówka. Co jeden mecz by dropiły by jakieś itemki. Na serwerze był by is gdzie by można kupić różne itemki NP; skiny, klucze, skrzynki i inne. A co do pluginów nie mam ani jednego bo wszystko przepadło ale txt praktycznie wykonany

.
Daj plugin, rozpisz się (znam ten tryb jest hypixelu) to wtedy zobaczymy 
orzeszek ten na hypixel jest mało wspólny do cs:go, na tym co ja pisze to będą skiny i inne części cs:go
@edit
Pluginów niestety nie mam :/
Hm ale my tylko działamy na pluginach skrypty nie wchodzą w grę (Przenośnia taka)