30-April-2017, 16:06:58
30-April-2017, 16:06:58
30-April-2017, 16:09:31
Regulamin mówi:
9.Serwer może zostać zrestartowany, wyłączony, zmieniony - w takim przypadku nie przysługują żadne rekompensaty dot. posiadanych przedmiotów czy rang.
Od siebie dodam, że chyba wiem, jak to się stało - gdy był restart pewnie celowałeś ze snajperki i miałeś dynię na głowie, jak był restart to wywaliło cię a dynia została. Wydaję mi się, że tak mogło być.
9.Serwer może zostać zrestartowany, wyłączony, zmieniony - w takim przypadku nie przysługują żadne rekompensaty dot. posiadanych przedmiotów czy rang.
Od siebie dodam, że chyba wiem, jak to się stało - gdy był restart pewnie celowałeś ze snajperki i miałeś dynię na głowie, jak był restart to wywaliło cię a dynia została. Wydaję mi się, że tak mogło być.
30-April-2017, 16:12:41
No ale ja ją miałem normalnie założoną i mi znikła od tak....
30-April-2017, 16:22:46
Cóż, to stało się co innego, ale to nie jest ważne - ważne jest to, że w regulaminie jest napisane jasno to, co podałem ci już w moim poprzednim poście.
30-April-2017, 21:04:49
nie odzyskasz celowałeś w tym momencie ze snajpy
jakbyś nie celował ze snajpy to byś miał dalej hełm

30-April-2017, 21:16:59
informacja o restarcie serwera znajduje się kilka minut przed nim, dodatkowo pojawia się odliczanie. Jeśli celujesz snajperką gdzie zmienia się skin głowy jest ułamkowa szansa na jego utratę. Graniczy to praktycznie z cudem lecz trzeba mieć to na uwadze, jednorazowo mogę uznać twoje zgłoszenie jednak każde kolejne będzie ignorowane. Po to jest informacja o restarcie serwera aby do takich sytuacji nie dochodziło. Jak złapiesz mnie online to napisz.
30-April-2017, 21:17:09
Wiadomość wygenerowana automatycznie !
![[Obrazek: image.php?di=4GHV]](http://mineserwer.pl/uploadzdjec/image.php?di=4GHV)
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!