MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Bug!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam jakies 2minuty temu był reset serwera. I gdy po tym resecie wszedłem na tryb to znikła mi moja policyjna czapka, zamiast jej miałem na głowie to![Obrazek: image.php?dm=MB6Q] Mój nick na serwerze to: McZjarany

Gdy się założy tą czapkę widać lunete!
Dodam że na 100% czapka mi się nie zepsuła!
Regulamin mówi:
9.Serwer może zostać zrestartowany, wyłączony, zmieniony - w takim przypadku nie przysługują żadne rekompensaty dot. posiadanych przedmiotów czy rang.

Od siebie dodam, że chyba wiem, jak to się stało - gdy był restart pewnie celowałeś ze snajperki i miałeś dynię na głowie, jak był restart to wywaliło cię a dynia została. Wydaję mi się, że tak mogło być.
No ale ja ją miałem normalnie założoną i mi znikła od tak....
Cóż, to stało się co innego, ale to nie jest ważne - ważne jest to, że w regulaminie jest napisane jasno to, co podałem ci już w moim poprzednim poście.
nie odzyskasz celowałeś w tym momencie ze snajpy Sad jakbyś nie celował ze snajpy to byś miał dalej hełm
informacja o restarcie serwera znajduje się kilka minut przed nim, dodatkowo pojawia się odliczanie. Jeśli celujesz snajperką gdzie zmienia się skin głowy jest ułamkowa szansa na jego utratę. Graniczy to praktycznie z cudem lecz trzeba mieć to na uwadze, jednorazowo mogę uznać twoje zgłoszenie jednak każde kolejne będzie ignorowane. Po to jest informacja o restarcie serwera aby do takich sytuacji nie dochodziło. Jak złapiesz mnie online to napisz.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie