30-April-2017, 12:10:11
Witam. Zostałem okradziony na serwerze mineserwer.pl na trybie RPG lecz ja nie padłem jako 1 ofiara tego gracza o nicku gfj było także kilku np. ninjagil on ma SSy jak on się chwali mu ze okradł następna osobę bo on chcil żebym mu pomógł z serwerem to wbiłem na jego serwer ale jak wszedłem na niego to zamiast mieć /register to odrazu miałem /login i sie zdziwiłem i ogólnie chciałem się zapytać co jest potrzebne żeby odzyskać itemy i go móc zbanować.
(ja mialem ostrze tyraela, klate i sponie anielskie ze zwojami, chełm i buty z otchlani z samonaprawami, smocza kusze ze zwojami, enderchesta z zwojami na bosy od 0-35lvl w róznych ilosciach i 8 pełnych skrzynek na dzialce cennymi itemami, mialem 66lvl)
PROSZĘ TYLKO O ODPOWIEDZI ADMINISTRATORA!!!
(ja mialem ostrze tyraela, klate i sponie anielskie ze zwojami, chełm i buty z otchlani z samonaprawami, smocza kusze ze zwojami, enderchesta z zwojami na bosy od 0-35lvl w róznych ilosciach i 8 pełnych skrzynek na dzialce cennymi itemami, mialem 66lvl)PROSZĘ TYLKO O ODPOWIEDZI ADMINISTRATORA!!!