MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Pytanie o zbanowanie gracza gfj !!! WAŻNE OKRADA GRACZY!!!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam. Zostałem okradziony na serwerze mineserwer.pl na trybie RPG lecz ja nie padłem jako 1 ofiara tego gracza o nicku gfj było także kilku np. ninjagil on ma SSy jak on się chwali mu ze okradł następna osobę bo on chcil żebym mu pomógł z serwerem to wbiłem na jego serwer ale jak wszedłem na niego to zamiast mieć /register to odrazu miałem /login i sie zdziwiłem i ogólnie chciałem się zapytać co jest potrzebne żeby odzyskać itemy i go móc zbanować. Angry (ja mialem ostrze tyraela, klate i sponie anielskie ze zwojami, chełm i buty z otchlani z samonaprawami, smocza kusze ze zwojami, enderchesta z zwojami na bosy od 0-35lvl w róznych ilosciach i 8 pełnych skrzynek na dzialce cennymi itemami, mialem 66lvl)

PROSZĘ TYLKO O ODPOWIEDZI ADMINISTRATORA!!!
Nie wchodzi sie na czyjeś serwery pod jakimkolwiek pretekstem i nie rejestruje się na to samo hasło. Twoim zadaniem jest odpowiednie zabezpieczenie swojego konta. Jeśli widzisz, że jakiś gracz zaprasza Cię na swoj serwer możesz go zgłosić za reklamę, zostanie zbanowany. Itemow nie odzyskasz.
Tylko dla twojej informacji napisałem tam ze na jego serwerze byłem 1 raz i się nie rejestrowałem jak wszedłem to odrazu miałem /login i żadne hasło nie pasowało i to mnie zdziwiło czytaj wyraźniej koleżanko
Popieram mam dużo dowodów!
Tak ja to wiem, z wyraźnym czytaniem nie mam problemów, napisałam to ogólnie.
Jeśli nie rejestrowales sie na jego serwerze, to jak miałby ukraść Ci konto?

Dowody ze skype nie są brane pod uwagę, to nie jest już obreb naszego serwera.
Mam więcej ss a jak trzeba to mogę zrobić prowokacje i nagrać to .
To po prostu jeśli masz dowody, zrób skargę.
Dział Skargi/Odbanowania według wzoru.

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie